facebook pixel

Saiki anyar: Diskusi para penulis sawise nggawe pesen. Gol: kualitas tanpa cacat! Layanan kasebut ditrapake saka level kualitas medium.

X
   

Istilah lan kondisi umum

  1. Istilah lan kahanan umum kanthi informasi pelanggan
  2. Lingkup: Kita nampa kabeh pesenan lan kontrak miturut aplikasi eksklusif saka syarat-syarat umum ing ngisor iki lan kabeh pangiriman lan layanan sing diwenehake dening kita kanggo memenuhi pesenan adhedhasar syarat-syarat lan katemtuan kasebut. Kita mung ngerti kondhisi utawa kahanan sing beda-beda sing beda karo syarat lan katrangan umum yen nyata-nyata setuju karo validitas ing tulisan. Konsumen miturut makna syarat-syarat kasebut yaiku sing tegese 13 BGB. Pengusaha kanthi teges syarat-syarat kasebut yaiku sing tegese 14 BGB; ketentuan syarat-syarat umum iki kanggo para pengusaha uga ditrapake kanggo entitas hukum miturut ukum umum lan dana khusus miturut ukum umum.
  1. Informasi konsumen kanggo kontrak penjualan jarak jauh lan kabijakan pembatalan: Nalika nindakake barang liwat Internet / e-mail / telpon / layang / fax sing ora ana gandhengane karo kegiatan profesional komersial utawa independen, elinga uga informasi sing dibutuhake kanthi sah ing ngisor iki:

* Kondisi pangiriman ditrapake kanggo pengiriman ing Republik Federal Jerman. Rega produk sing dikutip yaiku kalebu pajak.

* Sampeyan duwe pilihan kanggo mbayar barang sing dipesan kanthi invoice. Rincian bank kita: Fyrst Bank IBAN: DE54 1001 0010 0939 4501 09 BIC: PDNKDEFF. Kir ora ditampa.

* Pesenan ing Jerman ora dikenani biaya pengiriman yen total order (total order order dikurangi voucher sing ditebus lan diskon liyane sing ditebus) 50,00 euro. Yen jumlah pesanan kurang saka 50,00 euro, biaya pengiriman 3,90 euro bakal dikenani biaya.

* Kanggo awis pesenan pangiriman, tanpa preduli jumlah total pesenan, awis kanthi biaya pangiriman EUR 5,60 (kalebu EUR 3,60 awis pengiriman lan biaya pengiriman barang 2,00 EUR) kudu dibayar.

* Kajaba yen dibahas karo pelanggan sadurunge pesen digawe, pengiriman bakal digawe jam 00:00 ing tanggal tanggal pengiriman. Koreksi tanggal pengiriman sadurunge bisa ditindakake kanthi mbayar biaya tambahan.

* Wektu proses sing disepakati (periode antarane pangiriman tawaran nganti tanggal pangiriman) mung diwiwiti sawise kabeh prelu diproses
Data pesenan lan informasi wis diwenehake dening pelanggan lan pembayaran wis ditampa. Yen pembayaran sing bakal ditundha, rega anyar kudu disarujuki lan kudu diklarifikasi apa pesanan kasebut isih bisa dileksanakake. Tawaran iki digawe adhedhasar syarat lan kahanan umum ing versi paling anyar
Status, sampeyan bisa ndeleng ing situs web kapan wae. Sawise nampa pembayaran, sampeyan bakal nampa perjanjian kerahasiaan sing bakal ditandatangani (kalebu, antara liya, transfer hak nggunakake karya kasebut marang sampeyan, kewajiban perusahaan kanggo mbayar dhuwit mlebu). Kabeh pesenan mung minangka pitulung kanggo nggawe karya empiris. Ora lengkap lan kudu direvisi dening pelanggan, yen pitulung saka pihak katelu bakal nggawe tuntutan ukum. Pesenan kanthi wektu pangolahan kurang saka 7 dina ora bisa dileksanakake kanthi lengkap lan kualitatif.

* Ing kasus penawaran winates, rega, ruang lingkup layanan lan periode validitas ditemtokake dening pariwara sing cocog ing iklan kasebut.

* Pranyatan proteksi data kanggo panggunaan Google+
Plugin "google + 1" (Google Plus) wis terintegrasi ing situs web kita. Iki diwenehake lan dioperasikake dening Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, Amerika Serikat (ing ngisor iki: Google). Sampeyan bisa ngenali tombol iki kanthi simbol "+1" ing latar mburi putih. Nalika ngunjungi situs web ing situs web sing ngemot plug-in kasebut, browser sampeyan nggawe sambungan langsung menyang server Google, sing ngirim konten plug-in menyang browser lan nggabungake menyang situs web. Asile, informasi sing sampeyan kunjungi situs web diterusake menyang Google. Yen sampeyan wis mlebu menyang akun pangguna pribadi karo Google Plus utawa Google nalika ngunjungi situs web, Google bisa milih kunjungan situs web menyang akun iki. Kanthi sesambungan karo plug-in, kayata kanthi ngeklik tombol utawa ninggalake komentar, informasi sing cocog iki dikirim langsung menyang Google lan disimpen ing kana. Yen sampeyan pengin nyegah ngirim data kasebut, sampeyan kudu metu saka akun Google Plus utawa Google sadurunge ngunjungi situs web. Kita ora duwe pengaruh marang ruang lingkup lan konten data sing dikoleksi Google nganggo tombol kasebut. Kita nganggep manawa alamat IP sampeyan uga bakal direkam lan dikirim. Sampeyan bisa ngerteni babagan tujuan, ruang lingkup lan panggunaan koleksi data perusahaan Kirimake informasi babagan perlindungan data marang Google Inc. Sampeyan bisa nemokake situs web iki ing URL http://www.google.com/intl/de/+/policy/+1button.html Minangka anggota Google Plus, sampeyan bisa nyegah Google nglumpukake data babagan sampeyan nalika ngunjungi situs web disambung menyang data anggota sing disimpen dening Google yen sampeyan metu saka Google Plus utawa Google sadurunge ngunjungi situs web.

* Periode keluhan yaiku 2 minggu sawise nyambut gawe. Panjaluk pangowahan sing dikirim sawise tenggat wektu iki tetep ora relevan lan ora bisa diproses maneh.

* Pranyatan proteksi data kanggo plugin YouTube
Plugin saka Youtube.de/Youtube.com digunakake ing situs web kita. Layanan kasebut dioperasikake dening Youtube, LLC, Cherry Ave., USA - diwakili dening Google Inc. Yen sampeyan ngunjungi situs web nganggo plugin kaya, sambungan menyang server YouTube bakal digawe lan plugin bakal ditampilake ing situs web liwat pesen menyang browser. Iki bakal dikirim menyang server YouTube situs web sing wis sampeyan kunjungi. Yen sampeyan mlebu minangka anggota YouTube, YouTube bakal menehi informasi iki menyang akun pangguna pribadi ing platform kasebut. Nalika nggunakake plugin kasebut, kayata ngeklik / miwiti tombol ing video utawa ngirim komentar, informasi iki diwenehake menyang akun pangguna YouTube, kayata, sing mung bisa dicegah kanthi metu sadurunge nggunakake plugin. Informasi babagan koleksi lan panggunaan data kanthi platform utawa plugin bisa ditemokake ing informasi proteksi data YouTube ing: www.youtube.com (

* Elinga, sampeyan ora kudu nyelehake kerja ing dina tanggal ngirim, nanging luwih becik 10 dina utawa paling ora 2 dina sadurunge tanggal pengajuan. Iki ngirit stres loro kalorone. Mesthi wae, kita uga bisa ngirim gaweyan kasebut kanthi urutan kanthi rega sing cukup.

* Kanggo ujian e / ujian online, panulis pancen wis dipesen kanggo tanggal kasebut. Pengembalian dana ora bisa ditindakake yen tanggal diganti.

*

Situs web iki nggunakake Hotjar. Panyedhiya kasebut yaiku Hotjar Ltd., Level 2, Pusat Bisnis St Julians, 3, Elia Zammit Street, St Julians STJ 1000, Malta, Eropa (situs web: https://www.hotjar.com). Kita wis nggawe kontrak pemrosesan pesanan karo Hotjar kanggo ngetrapake peraturan perlindungan data Eropa sing ketat. Hotjar minangka alat kanggo nganalisa tumindak pangguna ing situs web. Kanthi Hotjar, kita bisa ngrekam gerakan mouse lan klik lan klik. Hotjar uga bisa nemtokake suwene sampeyan tetep nggunakake mouse mouse ing titik tartamtu. Hotjar nggunakake informasi iki kanggo nggawe peta panas sing diarani, sing bisa digunakake kanggo nemtokake wilayah situs web sing disenengi para pengunjung situs web. Kita uga bisa nemtokake suwene sampeyan tetep ing sawijining kaca lan nalika sampeyan ninggalake. Kita uga bisa nemtokake ing endi sampeyan mbatalake entri ing formulir kontak (sing diarani corong konversi). Kajaba iku, Hotjar bisa digunakake kanggo entuk umpan balik langsung saka pengunjung situs web. Fungsi iki kanggo nambah tawaran web operator situs web. Hotjar nggunakake cookie. Cookie minangka file teks cilik sing disimpen ing komputer lan disimpen nganggo browser. Dheweke nggawe tawaran luwih ramah, luwih efektif lan luwih aman. Cookie kasebut bisa digunakake khusus kanggo nemtokake manawa situs web kita wis dibukak nganggo piranti tartamtu utawa fungsi Hotjar wis dipateni kanggo browser sing dimaksud. Cookie hotjar tetep ing piranti nganti sampeyan mbusak.

Sampeyan bisa nyetel browser supaya ngerti babagan setelan cookie lan mung ngidini cookie ing saben kasus, ora kalebu cookie kanggo kasus tartamtu utawa umume, lan ngaktifake pambusakan cookie kanthi otomatis nalika nutup browser. Yen sampeyan mateni cookie, fungsi situs web iki bisa uga diwatesi. Panggunaan Hotjar lan panyimpenan cookie Hotjar adhedhasar Art. 6 Para. 1 liter. f GDPR. Operator situs web nduweni minat sah kanggo nganalisa tumindak pangguna supaya bisa ngoptimalake situs web lan pariwara kasebut. Yen sampeyan pengin mateni koleksi data kanthi Hotjar, klik link ing ngisor iki lan tindakake pandhuane ing kene: https://www.hotjar.com/opt-out. Elinga yen Hotjar kudu dipateni kanthi kapisah kanggo saben browser utawa kanggo saben piranti pungkasan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Hotjar lan data sing diklumpukake, waca deklarasi perlindungan data Hotjar kanthi tautan ing ngisor iki: https://www.hotjar.com/privacy

* Wektu layanan kanggo pesanan sing wis ana, yaiku dina Senen nganti Minggu wiwit jam 9:00 nganti 18:00 sore.

* Kita butuh panjalukan koreksi kanthi nulis lan ora kanthi lisan. Dadi, yen sampeyan entuk gaweyan lan sampeyan pengin titik bisa didandani, iki bisa uga nur ing nulis lan ora kanthi lisan Telpon menyang manajer ora ana gunane saiki. Tulis email marang dheweke lan dhaptarake kanthi rinci. (Contone 1 titik peluru kanthi 1 ukara 5 tembung lan ora ana 2 kaca teks terus-terusan.) Pratelan umum aku butuh koreksi utawa aku pengin sambat, mula kita ora bisa menehi instruksi marang penulis babagan sing khusus ora cocog lan apa sing kudu dianyarake kanthi khusus. Latar mburi yaiku supaya kita ngirim informasi kasebut marang panganggit lan departemen kualitas mriksa koreksi penulis kanthi pratelan: "Pancen saiki wis cocog, wis ditambah karo panulis."

* Yen informasi dikirim mengko, iki bakal kanthi otomatis nundha tanggal pangiriman kanthi wektu antarane nggawe pesenan lan wektu nampa informasi kasebut. Rega sales anyar uga kudu disepakati yen iki nambah beban kerja miturut pendapat kita.

* Kita melu program afiliasi. Ing konteks iki, panyedhiya program afiliasi ngirit manawa sampeyan ngeklik tautan sing disponsori ing situs iki lan tuku produk utawa layanan saka salah sawijining mitra. Kanggo nglindhungi data ing situs web eksternal, elinga deklarasi perlindungan data saka panyedhiya eksternal.

* Kabeh pesenan mung ditrapake minangka pitulung kanggo nggawe karya empiris. Ora lengkap lan kudu direvisi dening pelanggan, yen pitulung saka pihak katelu bakal nggawe tuntutan ukum. Amarga alasan kasebut, keluhan ora bakal ditindakake. Pesenan kanthi wektu pangolahan kurang saka 7 dina durung bisa ditindakake kanthi kualitatif - kita banjur nyoba ngleksanakake kanthi cepet.

Koreksi dileksanakake kanthi gratis kanthi wektu pangiriman 7-21 dina sawise kabar babagan koreksi yen kabar kasebut kalebu sajrone wektu keluhan. Yen panjalukan koreksi kudu ditindakake kanthi wektu pangiriman kurang saka 21 dina, biaya tambahan kanggo koreksi kudu ditemtokake karo manajer lan mbayar pelanggan. Yen keluhan kasebut gegayutan karo peningkatan kualitas karya lan dudu kesalahan, iki bakal dikenani biaya. Harga banjur kudu disepakati karo manajer lan mbayar miturut panjaluk perbaikan kualitas.

* Panganggone Google reCaptcha
Kanggo nglindhungi formulir kontak saka panggunaan sing ora dikarepake, kita nggunakake layanan reCaptcha saka Google Inc. Layanan iki ngidini kita mbedakake manawa entri kasebut digawe dening manungsa utawa ora bener lan kanthi otomatis dening mesin (spambot). Kanggo tujuan iki, alamat IP sampeyan lan data liyane sing dibutuhake Google Inc. kanggo layanan reCaptcha bakal ditularake menyang Google Inc. Ketentuan perlindungan data sing beda saka Google Inc. ditrapake kanggo data iki. Sampeyan bisa nemokake ing: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.

* Yen ora ana struktur sing ditemtokake dening pelanggan, panganggit bakal nggawe struktur. Pangowahan parsial struktur bisa ditindakake, nanging pangowahan sing lengkap mung bisa ditindakake kanthi dikenani biaya tambahan yen pelanggan ora seneng.

* Kita nggunakake data sing disedhiyakake ing konteks kewajiban kontrak utawa kanggo nyedhiyakake layanan kontraktual sesuai karo syarat lan katrampilan sing bakal ditampa dening sampeyan lan ing pangertene sing diwenehake tanggal, yaiku umume mung miturut pangertene sing dituju lan sing jelas. , utamane kanggo ngolah kontrak. Ing konteks iki, kanthi jelas nerangake manawa data sampeyan bakal ditularake menyang subkontraktor sing nindakake pesenan kasebut komunikasi mlayu karo sampeyan. Subkontraktor iki adhedhasar EU lan / utawa Swiss, sing njamin level proteksi data sing cukup.

* Cara kutipan dileksanakake ing formulir ing ngisor iki: Ngutip cathetan ngisor z. B.: Deleng Bauer, C. (2018), kaca 19 f utawa Cara ngutip Harvard z. B.: Uga [Bauer, 2018] ujar ... utawa Cara ngutip APA z. B.: Uga [Bauer, 2018, kaca 18] ujar ...

* Yen data sampeyan ditularake menyang perusahaan utawa subkontraktor liyane, iki bakal ditindakake kanthi tundhuk karo peraturan perlindungan data sing saiki lan kanggo netepi kewajiban kontrak.

* Yen dhuwit dibalekake, pembayaran bakal dibayar kanthi wektu tundha 15 dina tanggal 15 utawa 31 wulan. Iki tegese yen, kayata, mbayar maneh ditemtokake tanggal 20.07 Juli, pelanggan bakal nampa paling ora tanggal 15.8 Agustus. mbayar maneh. Kanggo 10.7. mbayar maneh tanggal 31.7/XNUMX masing-masing.

* Kita kanthi sah menehi wewenang kanggo nyedhiyakake pihak katelu, kayata pabrikan basis data utawa panyedhiya layanan, kanthi data sing dibutuhake kanggo operasi portal supaya bisa netepi kewajiban sing timbul saka hubungan pangguna, utawa kanggo nglumpukake lan ngolah data iki liwat pihak katelu. Wong lan perusahaan sing kita komisi kanggo netepi kewajiban kudu netepi sarat kasebut.

* Penawaran ditrapake kanggo tanggal pengiriman 0-3 dina 2 jam sawise nampa tawaran. Utawa masing-masing 4 dina saka 8-1 dina, 9 dina saka 15-2 dina, 16 dina saka 31-3 dina. Penawaran kanthi tanggal pangiriman 32 dina lan luwih entek sawise 4 dina. 

* Yen penawaran kesalahan saka pelanggan utawa kita, ora ana hak kanggo rega / ruang lingkup layanan sing ditawakake. 

* Ing kasus informasi / tugas utawa kesalahan anyar dening pelanggan utawa dening kita, ora ana hak kanggo rega sing ditawakake.

* Amarga iki minangka karya / layanan sing digawe individu kanggo pelanggan, ora bisa diijolake. Sejatine, nalika pesenan dilebokake (ing bentuk transfer / panrimo pembayaran), kita entuk 100% biaya kanggo pesen kasebut. Yen ana pengembalian dana amarga cacat, maksimal 10% biaya bisa dibayar. Jumlah mbayar maneh gumantung saka keruwetan cacat. Yen wektu pangiriman kurang saka 7 dina, ora ana koreksi sajrone 7 dina.

* Kajaba dijaluk / disepakati, template sampeyan bakal dikirim format kaya ing ngisor iki: Arial font size 12 1.5 line spacing dibenarkan; Margin 3,5 cm kiwa, tengen, ndhuwur lan ngisor; Cara ngutip: cathetan ngisor; File MS Word; Kira-kira 270 tembung (yaiku +/- 30 tembung) utawa udakara 1800 karakter (yaiku +/- 300 karakter) saben kaca teks terus-terusan. Yen ana gambar, kurang ana karakter lan tembung ing kaca kasebut; Dhaptar gratis nalika pesen template luwih saka 5 kaca: kanthi sheet cover, dhaptar tokoh / singkatan / tabel / isi / bibliografi. Yen template format kanthi ukuran font, font lan margin liyane beda-beda nyebabake kaca kurang saka jumlah kaca sing dipesen, kita bakal seneng ngirim kaca sing ilang kanggo sampeyan. Nanging, kita banjur kudu menehi tagihan kanggo kaca iki. Kita ora bisa nampa perjanjian lisan utawa tinulis ing titik iki, amarga rega murah banget saben kaca lan yen ora bisa ngatasi biaya maneh.

* Kita duwe hak, sawise sampeyan wis menehi idin, kanggo ngirim warta babagan tawaran kontak menyang rincian kontak sing sampeyan lebokake, anggere sampeyan ora kanthi jelas mbantah panggunaan data kasebut kanthi ditulis marang kita.

* Kita negesake manawa kita mung nggawe template lan template kasebut bisa uga ora dikirimake minangka kinerja ujian. Amarga alasan kasebut, keluhan ora bakal ditindakake. Yen sampeyan isih ngirim template sing digawe kanggo ujian, kita ora bisa menehi jaminan kelas utawa jaminan yen sampeyan bakal lulus - nanging mesthine sampeyan pengin menehi kertas akademik sing tepat kanggo sampeyan!

* Kajaba data sing wis disedhiyakake kanggo diterbitake, data tartamtu sing wis kasedhiya kanggo proses kontrak kanggo tujuan internal, mung bakal kasedhiya kanggo pihak katelu yen ana kewajiban ukum sing cocog utawa kanggo njaga kepentingan sing sah.

* Amarga sarat legal, bisa uga kita wajib nyimpen data ngluwihi wektu panggunaan situs web - utamane kanggo tujuan pajak. Nanging, kita mung bakal nyimpen data ing ombone sing dibutuhake, kanthi ngetrapake ketentuan sing sah.

* Amarga sifat perusahaan iki ora sopan lan dudu validitas legal, pelanggan ngilangi kompensasi lan ngilangi pambayaran sadurunge. 

* Kita nggunakake cookie ing operasi situs web lan layanan sing ditawakake. Iki minangka file teks cilik sing disimpen ing komputer.

* Kanggo ujian e / ujian online, panulis pancen wis dipesen kanggo tanggal kasebut. Pengembalian dana ora bisa ditindakake yen tanggal diganti 

* We seneng nawakake layanan tambahan sing bisa dipesen kanthi murah supaya bisa nawakake saben pelanggan layanan individu sing dikepengini. 

* Kita nggunakake cookie sing dicopot sawise pungkasan sesi browser (cookie cookie sing diarani sesi). Cookie digunakake kanggo wewenang, identifikasi lan kanggo nampa informasi khusus kayata informasi manawa sampeyan pengin tetep log in. Cookie bakal kanthi otomatis dibusak sawise 1 jam.

* Kita uga nggunakake cookie sing disimpen ing PC. Kanggo tujuan afiliasiMarketing utawa nargetake maneh. Yen cookie disimpen ing PC, sampeyan bisa ngontrol manawa lan kapan cookie kasebut dihapus. Gunakake fungsi sing cocog ing browser sampeyan kanggo iki.
* Kita nggunakake langkah-langkah teknis lan organisasi kanggo ngamanake situs web lan sistem sing ana gandhengane karo kerugian, karusakan, akses, modifikasi utawa distribusi data sampeyan dening wong sing ora sah.

* Sampeyan bisa nyetel browser supaya ngerti babagan setelan cookie, mutusake saben-saben utawa ora bakal nampa cookie. Yen sampeyan ora nampa cookie, fungsi situs web bisa uga diwatesi. Mangga waca manual pangguna browser utawa produsen browser kanggo ngerteni carane program kasebut disetel. Bukti identitas, amarga kita butuh faktur kanggo pelanggan saka kantor pajak lan ora bisa mlebu pelanggan sing ora dingerteni Kita pengin negesake manawa data pribadi sampeyan bakal diklumpukake lan disimpen kanthi kesepakatan supaya pesen kasebut sesuai karo Peraturan Perlindungan Data Umum tanggal 25 Mei 2018 Pasal 6 (1) c lan e GDPR. Iki uga dimaksudake kanggo mesthekake manawa identifikasi wong kasebut aman kanggo tujuan sing dibutuhake kanggo diproses. (§ 5 (1) e GDPR. Pelanggan tanggung jawab kanggo bener data pribadi.
Miturut Peraturan Perlindungan Data Umum, Artikel 13 lan 14 GDPR, ana kewajiban menehi informasi, tegese saben pelanggan bisa nampa informasi babagan data sing wis dikoleksi lan diproses miturut panjaluk. Dheweke duwe hak miturut Pasal 17 GDPR kanggo pambusakan data pribadine sawise nggayuh tujuan kasebut lan ora dibutuhake maneh. Kita duwe hak kanggo nyelidiki pelanggaran pidana yen informasi sing salah (alamat email, alamat, lsp) dikirim. (§ 263 StGB fraud) Data sing dikirim sawise pesenan dileksanakake utawa pambayaran ora bisa ditindakake maneh kanggo kerja kasebut lan bisa dilebokake ing karya kasebut. Yen data iki bakal dilebokake ing karya, pesen anyar utawa rega anyar lan tanggal pangiriman anyar kudu disepakati kanggo pesenan sing ana. 

* Yen nyusun ulang kurang saka 9 dina, sampeyan kudu mbayar tambahan gumantung saka beban kerja lan wektu proses.

* Kontrak tuku dadi efektif sawise mbayar.

  1. Tundha lan mokal: Yen sampeyan, yen ana wektu tundha utawa ora bisa, nuntut ganti rugi tinimbang kinerja, kita ora tanggung jawab.
  1. Transfer risiko: Yen sampeyan dadi konsumen, risiko ngilangi barang sing ora disengaja utawa rusak kanthi ora sengaja barang kasebut mung bakal ditransfer nalika barang kasebut diwenehake, sanajan barang kasebut didol liwat surat. Yen sampeyan pesen dadi wirausaha, risiko ilang lan ora sengaja rusak barang bakal ditransfer nalika barang kasebut wis diserahake menyang perusahaan transportasi. Sampeyan padha karo masrahake yen sampeyan gagal nampa.
  1. Ing Bill: Set-off mung diidini nganggo klaim utawa klaim sing ora dibantah sing wis sah sah. Sampeyan mung bisa nggunakake hak retensi yen adhedhasar hubungan kontrak sing padha.
  2. Jaminan: Subyek kontrak yaiku produk sing didol kanthi properti lan fitur uga panggunaan sing ditrapake sesuai karo katrangan produk masing-masing. Periode watesan klaim garansi yen ana cacat material yaiku 2 taun wiwit ditampa barang. Yen sampeyan konsumen, sampeyan luwih dhisik milih manawa kinerja tambahan kudu ditindakake kanthi ndandani utawa ngganti. Nanging, kita duwe hak kanggo nolak jinis kinerja tambahan sing dipilih yen mung bisa dibayar kanthi biaya sing ora proporsional lan jinis kinerja tambahan liyane tetep tanpa kerugian sing signifikan. Yen kinerja tambahan gagal utawa yen tenggat wektu sing wis ditemtokake wis kliwat tanpa asil, sampeyan miturut prinsip, miturut kabijakan sampeyan, njaluk nyuda rega tuku (pangurangan) utawa pembatalan kontrak (penarikan). Yen sampeyan duwe ganti rugi kanggo karusakan tinimbang kinerja, ruang lingkupane diukur miturut peraturan kukum.
  3. Ora bisa tanggung jawab kanggo isi karya utawa sing bener. Pangecualian kanggo iki yaiku ruang lingkup (jumlah kaca, tembung utawa karakter). Panulis mung bisa kerja utawa nulis uga diwenehake informasi lan spesifikasi dening pelanggan. Resiko liyane gumantung karo pelanggan dhewe.
  4. Amarga sifat perusahaan iki ora sopan lan dudu validitas legal, pelanggan ngilangi ganti rugi kanthi ngirim panjaluk. 

Kanggo sisane, pratelan luwih lanjut, sing ana gandhengane karo pangiriman sing salah utawa salah utawa nglanggar kewajiban kontrak sekunder nalika dikirim, lan tanggung jawab liyane amarga kita nglanggar tugas sing teledor, ora preduli, dhasar hukum sing bisa didhasarake (umpamane uga tumindak sing ora sah lan nglanggar kontrak sing positif); iki ora ditrapake kanggo nglanggar kewajiban sajrone negosiasi kontrak. Pengecualian iki ora ditrapake kanggo karusakan adhedhasar pelanggaran kontrak sing disengaja utawa ora disengaja ing bagean kita utawa salah sawijining perwakilan legal utawa agen pengganti, lan uga dudu kerusakan sing nyebabake cilaka nyawane, awak utawa kesehatan wong sing cilaka sing tanggung jawab kita. Watesan tanggung jawab ing ndhuwur ora mengaruhi klaim miturut Undhang-undhang Tanggung Jawab Produk. Kita ora tanggung jawab kanggo barang sing memenuhi persyaratan khusus sampeyan, kajaba yen iki wis disepakati kanthi tinulis sadurunge utawa kita wis setuju kanthi jelas. Apa wae garansi lan tanggung jawab ora dikatutake amarga konsekuensi sing ora cocog, salah operasi utawa pangowahan barang sing digawe dening sampeyan utawa wong liya atas jenenge.

  1. Penylametan judhul: Objek sing dituku tetep dadi properti kita nganti sampeyan mbayar rega tuku kanthi lengkap. Penylametan judhul uga ditrapake kanggo kabeh klaim sing sabanjure kita entuk saka sampeyan babagan barang sing dituku. Kanggo suwene penylametan judhul, sampeyan duwe hak lan nggunakake obyek sing tuku miturut kontrak, yen sampeyan netepi kewajiban sampeyan ing sangarepe judhul ing wektu sing tepat. Sampeyan duwe hak adol maneh obyek sing tuku ing bisnis biasa. Saiki sampeyan wis menehi kabeh klaim babagan jumlah invoice saka pratelan sing sampeyan entuk menyang pihak katelu liwat adol maneh. Kita nampa tugas kasebut. Sawise tugas, sampeyan diidini nglumpukake klaim kasebut. Kita duwe hak nglumpukake klaim kasebut yen sampeyan ora bisa memenuhi kewajiban mbayar kanthi bener. Pangobatan lan pamrosesan barang sing dituku mesthi ditindakake kanggo jeneng kita lan atas jenenge. Yen obyek diproses sing dudu duweke, kita entuk kepemilikan bareng obyek anyar kanthi proporsional karo nilai obyek sing tuku sing dikirim menyang obyek sing diproses liyane. Mangkene uga yen barang sing tuku dicampur karo barang liyane sing dudu duweke kita. Kita melu ngeculake sekuritas sing duwe hak panjaluk sampeyan, yen regane ngluwihi klaim sing bakal diamanake luwih saka 20%. Sampeyan kudu menehi kabeh informasi sing dibutuhake ing ruang lingkup ngupayakake hak-hak saka penylametan judhul sing disepakati. Kita duwe hak mundur saka kontrak lan nuntut mbalekake barang yen sampeyan tumindak nglanggar kontrak, utamane yen sampeyan gagal mbayar. Yen barang sing tundhuk karo undang-undang hak cipta kalebu ing ruang lingkup pangiriman, umume diwenehi hak panggunaan sing gampang, tanpa wates, ora bisa ditransfer, ora bisa ditransfer lan ora bisa dilisensi nganti umume barang kasebut, kajaba kasebut ing kahanan lisensi khusus barang.
  1. Perlindhungan data; Persetujuan kanggo saran, informasi (pariwara) lan pemasaran: Kita duwe hak kanggo nglumpukake, nyimpen lan ngolah data pribadi sing dibutuhake ing konteks hubungan bisnis sing ana gandhengane karo Undhang-undhang Perlindhungan Data Federal. Kajaba iku, sampeyan kanthi idin menehi informasi promosi babagan tuku lan / utawa produk liyane lan / utawa layanan liwat email menyang alamat email sing wis diwenehake. Kita kanthi tegas negesake manawa sampeyan bisa mbatalake idin iki kapan wae kanthi efek mbesuk kanggo alamat email sing wis diwenehake; iki bisa ditindakake kanthi nulis menyang alamat sing diwenehake ing identifikasi panyedhiya utawa liwat email menyang info@papernerds.de
  1. Peraturan umum: Ukum Republik Federal Jerman; validitas UU penjualan PBB ora dikatutake. Yen sampeyan dadi sudagar, badan hukum miturut ukum umum utawa dana khusus miturut ukum umum, papan kinerja lan yurisdiksi kanggo kontrak sing disimpulake kalebu Syarat lan Ketentuan Umum iki yaiku Stuttgart. Efektivitas poin individu saka syarat lan kondisi umum kasebut ora mengaruhi efektivitas panentu liyane.
  2.  Ora bisa tanggung jawab kanggo isi karya utawa sing bener. Pangecualian kanggo iki yaiku ruang lingkup (jumlah kaca, tembung utawa karakter). Panulis mung bisa kerja utawa nulis uga diwenehake informasi lan spesifikasi dening pelanggan. Resiko liyane gumantung karo pelanggan dhewe.
  3. Ing transaksi bisnis, kita nganggep manawa pelanggan minangka sudagar lengkap kanthi teges HGB. Mula, kita mbatesi poin sing paling penting ing ngisor iki. Yen syarat lan katemtuan sampeyan beda, sampeyan mung ditrapake yen wis dikonfirmasi kanthi tegas.
  4. Pranyatan pangayoman data kanggo panggunaan Google Analytics
    Situs web iki nggunakake Google Analytics, layanan analisis web saka Google Inc. ("Google"). Google Analytics nggunakake "cookie", file teks sing disimpen ing komputer lan ngidini analisis situs web sampeyan bisa dianalisis. Informasi sing digawe cookie babagan panggunaan situs web iki biasane ditransfer menyang server Google ing AS lan disimpen ing kana. Yen anonimisasi IP diaktifake ing situs web iki, alamat IP sampeyan bakal dicekak sadurunge dening Google ing negara anggota Uni Eropa utawa ing negara-negara kontrak liyane Perjanjian ing Wilayah Ekonomi Eropa. Alamat IP lengkap mung ditularake menyang server Google ing AS lan disingkat ing kasus sing luar biasa. Atas jeneng operator situs web iki, Google bakal nggunakake informasi iki kanggo ngevaluasi panggunaan situs web, kanggo nyusun laporan babagan kegiatan situs web lan nyedhiyakake operator situs web karo layanan liyane sing ana gandhengane karo kegiatan situs web lan panggunaan internet. Ing
    Alamat IP sing dikirim dening browser sampeyan minangka bagean saka Google Analytics ora bakal digabung karo data Google liyane. Sampeyan bisa nyegah panyimpenan cookie kanthi nyetel piranti lunak browser kanthi cocog; nanging, kita pengin negesake manawa ing kasus iki sampeyan ora bisa nggunakake kabeh fungsi situs web iki kanthi lengkap. Sampeyan uga bisa ngrekam data sing digawe dening cookie lan gegandhengan karo panggunaan situs web (kalebu alamat IP sampeyan) menyang Google lan ngolah data iki dening Google
    kanthi ndownload lan nginstal plug-in browser sing kasedhiya ing tautan ing ngisor iki: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de Sampeyan bisa langganan buletin. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngumumake idin perlindungan data ing ngisor iki: "Aku pengin langganan buletin (sampeyan bisa langganan kapan wae). Aku setuju kanggo nggunakake data kanggo tujuan iki. "Sampeyan bisa mbatalake idin kanggo panyimpenan data kanggo ngirim buletin kapan wae. Kita menehi hak kanggo mbebasake informasi babagan data sing disimpen lan, yen perlu, ana hak kanggo mbenerake utawa mblokir utawa pambusakan data iki. Nanging, elinga, umume, umume mung duwe data sing diwenehake kanthi sukarela. 
  5. Kita nggunakake langkah-langkah teknis lan organisasi kanggo ngamanake situs web lan sistem sing ana gandhengane karo kerugian, karusakan, akses, modifikasi utawa distribusi data sampeyan dening wong sing ora sah. Sampeyan kudu mesthi nambani informasi akses kanthi rahasia lan nutup jendela browser yen wis rampung nggunakake, utamane yen sampeyan nuduhake komputer karo wong liya kanggo nyegah penyalahgunaan akun sampeyan. Sampeyan bisa ngunjungi situs web tanpa menehi informasi babagan sampeyan dhewe. Sajrone kunjungan situs web sing sederhana, kita nyimpen data akses ing konteks file log server sing diarani. Iki minangka data sing disedhiyakake browser lan sing dudu pribadi, yaiku:
  6. Jinis / versi browser, sistem operasi sing digunakake, URL referrer (kaca sing dibukak sadurunge), jeneng host komputer sing ngakses (alamat IP), wektu lan tanggal panjaluk server. Kita ora bisa milih data iki kanggo wong tartamtu. Data iki ora dikombinasikake karo sumber data liyane; data uga bakal mbusak sawise analisis statistik.
  7. BGB ditrapake kanggo kabeh pedagang sing ora pangguna kanthi arti HGB.

  8. Amarga sifat perusahaan iki ora sopan lan dudu validitas legal, pelanggan ngilangi ganti rugi kanthi ngirim panjaluk. 
  9. Penawaran kita ora ana gandhengane. Konfirmasi pesenan kanthi tinulis, sing uga bisa dikirim liwat email utawa fax, nemtokake kanggo nampa kontrak lan ruang lingkup pangiriman. Yen konfirmasi pesenan ngemot penyimpangan saka pesenan pelanggan, pelanggan dianggep wis nyetujoni penyimpangan yen durung nampa kabar sing bertentangan sajrone 5 dina tanggal konfirmasi pesanan.
  10. Rega kita ana ing euro plus PPN sing sah, kajaba sing dikatutake ing konfirmasi pesenan.
  11. Yen ketentuan Syarat lan Ketentuan Umum iki ora efektif utawa ora bisa dileksanakake, validitas Syarat lan Ketentuan Umum kasebut ora bakal kena pengaruh. Para pihak sing duwe kontrak banjur wajib kerja bareng kanggo ngganti ketentuan sing ora efektif utawa sing ora bisa dileksanakake kanthi ketentuan sing efektif lan bisa ditindakake sing bisa nyedhaki isi syarat-syarat kasebut.
  12. Kabeh pangiriman digawe tundhuk ing judhul.
  13. Kita mung nyedhiyakake layanan konsultasi kanthi makna BGB. Kita yakin karo para pelanggan manawa kita mung bakal nggunakake karyawan akademik sing mumpuni kanthi pelatihan spesialis sing dibutuhake supaya bisa njamin kualitas layanan sing paling dhuwur. Kita ora nampa jaminan liyane.
  14. Kanthi ngetrapake syarat lan katemtuan kasebut, kabeh syarat lan kahanan sing sadurunge diterbitake dadi ora valid.
  15. Identifikasi panyedhiya:

Marcel Richard
c / o AutorServices.de
Birch Avenue 24
36037 Fulda
Deutschland
Email: info@papernerds.de

Saiki anyar: Sawise pesen supaya kasedhiya lan data pesenan kasedhiya, obrolan karo penulis sampeyan lan salah sawijining kolega bakal langsung ditindakake kanthi tujuan supaya bisa nyedhiyakake kualitas sing sampurna. Layanan iki kalebu ing rega saben kaca kanthi gratis saka level kualitas medium.

Sampeyan bakal nemokake informasi babagan idin kalebu pangukuran sukses, panggunaan panyedhiya layanan pengiriman MailChimp, Mailerlite, log saka registrasi lan hak pencabutan ing deklarasi perlindungan data.