facebook pixel

Saiki anyar: Diskusi para penulis sawise nggawe pesen. Gol: kualitas tanpa cacat! Layanan kasebut ditrapake saka level kualitas medium.

X
   

Tugasan kanggo panganggit: panulis hantu, saran, terjemahan lan liya-liyane.

Luwih saka 120 penulis makarya karo kita. Kita wis ngrewangi siswa luwih saka 17 taun.

Kahanan sing disenengi

Pesenan anyar saben dina.

Temtokake rega dhewe.

Pembayaran sing aman.

Luwih saka 600 disiplin ilmu.

Jam kerja sing fleksibel.

Luwih saka 17 taun pengalaman pasar.

Ulasan saka penulis

Kepiye carane dadi pengarang?

Mlebu

Isi formulir penulis banjur lanjutake karo proses akreditasi.

Tututi pandhuane

Propose rega kanggo tugas, dadi penulis inventaris sing digoleki, lan tambahake rating sampeyan.

Entuk dhuwit

Ngirim pesen kanthi tepat wektu lan kualitas dhuwur minangka prasyarat kanggo kerja sama sing sukses.

Kepiye carane dadi pengarang?

Kanggo dadi penulis makalah ilmiah, sampeyan kudu lulus proses registrasi sing sederhana lan ngisi kuesioner. Sajrone registrasi, rekrutmen penulis bakal njlentrehake kabeh pitakon sing dibutuhake. Kita butuh dokumen ing ngisor iki kanggo digarap:

    1. Contoh karya sing digawe sampeyan

    2. Bukti kualifikasi akademik sing paling dhuwur

    3. Rincian kontak sampeyan saiki

Wektu proses maksimal rong dina kerja. Sawise ngrampungake kabeh formalitas, sampeyan bakal duwe akses menyang kolam pesenan anonim.

Kaluwihan kanggo panganggit:

1. Sampeyan bisa kerja saka omah lan ora menyang kantor kabeh wektu. Sampeyan bisa mesthi ngisi pesenan saka omah utawa papan liya.
2. Sampeyan duwe 
Kamungkinan kanggo milih karya gumantung saka area keahliane. Sampeyan mutusake kerja sing bakal ditampa.
3. Sampeyan duwe d
dheweke bisa nemtokake rega supaya bisa digunakake. Yen sampeyan ora setuju karo rega sing ditemtokake manajer, nawakake pilihan sampeyan lan setuju rega kasebut karo manajer.
4. Pesenan tetep kasedhiya
. Kanthi kita, sampeyan mesthi diwenehake kanthi preduli apa wae musim.
5.
Sistem pembayaran sing trep. Panulis teks lan makarya kanthi rutin nampa bayaran kaping pindho saben wulan.
6. Sampeyan duwe d
dheweke duwe kesempatan kanggo nggarap bidang riset khusus sampeyan. Dhaptar kalebu luwih saka 600 disiplin ilmu ilmiah. Sampeyan bakal nemokake kabeh jinis karya: wiwit saka kelas 7 kayata nulis esai nganti ngrampungake masalah ing mekanika kuantum.
7. Sampeyan entuk a
ragad cukup. Salah sawijining nilai sing diarani perusahaan Papernerds.

Minangka panulis lepas ing Papernerds, bisa dadi sumber penghasilan utama utawa paruh waktu efektif ing kalodhangan. Sampeyan uga minangka kesempatan sing apik kanggo ora ngilangi kompetensi teknis yen sampeyan ora nggarap lapangan. Dadi penulis siswa saiki.

 
 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fungsi swara diwatesi dadi 200 karakter

Penulis ing ngisor iki dikarepake

Ekonomi

Biaya 2500 € - 3500 €

Ilmu sosial

Biaya 1500 € - 2500 €

Wirtchaftsingenieurwesen

Biaya 2500 € - 3500 €

Psikologi

Biaya 1500 € - 2500 €

Pasinaon Jerman

Biaya 1500 € - 2500 €

Mathematikum

Biaya 1500 € - 2500 €

rekayasa

Biaya 1500 € - 2500 €

Ilmu komunikasi

Biaya 1500 € - 2500 €

Ilmu komputer

Biaya 1500 € - 2500 €

Mlebu

Kanthi ngeklik "Kirim", aku menehi idin kanggo ngolah data pribadi miturut Kebijakan Privasi.
Saiki anyar: Sawise pesen supaya kasedhiya lan data pesenan kasedhiya, obrolan karo penulis sampeyan lan salah sawijining kolega bakal langsung ditindakake kanthi tujuan supaya bisa nyedhiyakake kualitas sing sampurna. Layanan iki kalebu ing rega saben kaca kanthi gratis saka level kualitas medium.

Sampeyan bakal nemokake informasi babagan idin kalebu pangukuran sukses, panggunaan panyedhiya layanan pengiriman MailChimp, Mailerlite, log saka registrasi lan hak pencabutan ing deklarasi perlindungan data.