facebook pixel

Saiki anyar: Diskusi para penulis sawise nggawe pesen. Gol: kualitas tanpa cacat! Layanan kasebut ditrapake saka level kualitas medium.

X
   

Kebijakan Privasi

Cakupan: Pranyatan perlindungan data iki njlentrehake jinis, orane katrangan lan tujuan pangumpulan lan panggunaan data pribadi dening panyedhiya sing tanggung jawab Marcel Richard, c / o AuthorServices.de, Birkenallee 24, 36037 Fulda, ing situs web iki (ing ngisor iki "tawaran") ing

Larang Facebook Pixel kanggo nglacak aku

Dilarang Google Analytics nglacak aku

Dasar hukum nglindhungi data bisa ditemokake ing Federal Data Protection Act (BDSG) lan Telemedia Act (TMG).

Akses file log data / server: Panyedhiya (utawa panyedhiya ruang web) nglumpukake data babagan kabeh akses menyang tawaran (file log server sing diarani). Data akses kalebu:

Jeneng situs web sing diakses, file, tanggal lan wektu akses, jumlah data sing ditransfer, kabar akses sukses, jinis browser lan versi, sistem operasi pangguna, URL referer (kaca sing dibukak sadurunge), alamat IP lan panyedhiya sing njaluk.

Panyedhiya nggunakake data log mung kanggo evaluasi statistik kanggo tujuan operasi, keamanan lan optimalisasi tawaran kasebut. Nanging, panyedhiya duwe hak mriksa data log maneh yen ana anggepan sah nggunakake ilegal adhedhasar bukti nyata.

Penanganan data pribadi: Data pribadi minangka informasi sing bisa digunakake kanggo ngenali sawijine pawongan, yaiku informasi sing bisa dilacak menyang wong. Iki kalebu jeneng, alamat email utawa nomer telpon. Nanging uga data babagan preferensi, hobi, anggota utawa situs web apa sing dideleng wong liya dianggep minangka data pribadi.

Data pribadi mung diklumpukake, digunakake lan diterusake dening panyedhiya yen wis diidini kanthi sah utawa yen pangguna setuju karo pengumpulan data.

Kontak: Nalika ngubungi panyedhiya (umpamane liwat formulir kontak utawa email), rincian pangguna bakal disimpen kanggo proses pamrosesan panjaluk lan yen ana pertanyaan tindakake.

Komentar lan kontribusi: Yen pangguna ninggalake komentar ing blog utawa postingan liyane, alamat IP bakal disimpen. Iki ditindakake kanggo keamanan panyedhiya yen ana wong sing nulis konten ilegal ing komentar lan kontribusi (penghinaan, propaganda politik sing dilarang, lsp). Ing kasus iki, panyedhiya dhewe bisa dituntut kanggo komentar utawa kontribusi lan mula kasengsem karo identitas panganggit.

Buletin: Kanthi newsletter, sampeyan bakal menehi informasi babagan kita lan tawaran. Yen sampeyan pengin nampa buletin, kita butuh alamat email sing valid uga informasi sing ngidini kita verifikasi manawa sampeyan minangka pemilik alamat email sing diwenehake utawa yen pemilik setuju nampa buletin kasebut. Data luwih lanjut ora diklumpukake. Data kasebut mung digunakake kanggo ngirim buletin lan ora diterusake menyang pihak katelu. Nalika ndhaptar newsletter, kita nyimpen alamat IP lan tanggal registrasi. Panyimpenan iki mung minangka bukti yen ana pihak katelu nyalahake alamat email lan ndhaptar kanggo nampa buletin tanpa ngerti wong sing sah.

Sampeyan bisa mbatalake idin kanggo nyimpen data, alamat email lan panggunaan ngirim newsletter kapan wae. Pembatalan kasebut bisa digawe liwat link ing buletin dhewe, ing area profil sampeyan utawa ngirim pesen menyang opsi kontak ing ndhuwur.

Integrasi layanan lan konten saka pihak katelu: Bisa uga ana konten pihak katelu, kayata video saka YouTube, peta saka Google Maps, feed RSS utawa grafis saka situs web liyane, digabung karo penawaran online iki. Iki mesthi presup yen panyedhiya konten iki (sabanjure diarani "panyedhiya pihak katelu") bisa ngakses alamat IP pangguna. Amarga tanpa alamat IP, sampeyan ora bisa ngirim konten menyang browser pangguna masing-masing. Alamat IP dibutuhake kanggo nampilake konten iki. Kita usaha mung nggunakake konten sing panyedhiya kasebut mung nggunakake alamat IP kanggo ngirim konten. Nanging, kita ora duwe pengaruh apa panyedhiya pihak katelu nggunakake alamat IP kayata. B. ngirit kanggo tujuan statistik. Kaya sing dingerteni, kita bakal menehi informasi babagan pangguna.

Cookies: Cookie minangka file cilik sing bisa nyimpen informasi sing gegandhengan karo piranti ing piranti akses pangguna (PC, smartphone, lsp.). Siji tangan, kasedhiya kanggo pangguna-loropaken situs web lan mula pangguna (kayata panyimpenan data login). Saliyane, digunakake kanggo ngrekam data statistik panggunaan situs web lan bisa nganalisa supaya bisa nambah tawaran. Pangguna bisa pengaruhe nggunakake cookie. Umume browser duwe pilihan kanggo mbatesi utawa nyegah panyimpenan cookie. Nanging, kudu dielingake yen panggunaan lan khususe panggunaan diwatesi tanpa cookie.

Sampeyan bisa nyimpen akeh cookie pariwara online saka perusahaan liwat situs web AS http://www.aboutads.info/choices/ utawa situs web UE http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices / ngatur.

Fungsi registrasi: Data sing dilebokake sajrone registrasi bakal digunakake kanggo nggunakake tawaran kasebut. Pangguna bisa dilaporake liwat email babagan informasi sing ana gandhengane karo tawaran utawa registrasi, kayata pangowahan babagan ruang lingkup tawaran utawa kahanan teknis. Data sing diklumpukake bisa dideleng saka topeng input sajrone registrasi. Iki kalebu jeneng lan alamat email, alamat IP. Pangguna kanthi sukarela menehi informasi luwih lengkap kayata papan panggonan lan umur ing kaca profil.

Nggunakake plugin sosial Facebook: Tawaran iki nggunakake plugin sosial ("plugin") saka jaringan sosial facebook.com, sing dioperasikake dening Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Plugin kasebut bisa dingerteni dening salah sawijining logo Facebook (putih "f" ing kothak biru utawa tandha "jempol") utawa ditandhani kanthi tambahan "Facebook Social Plugin". Dhaptar lan tampilan plugin sosial Facebook bisa dideleng ing kene: https://developers.facebook.com/doc/plugins/.

Yen pangguna nelpon situs web tawaran iki sing ngemot plugin kasebut, browser kasebut nggawe sambungan langsung karo server Facebook. Konten plug-in dikirim langsung saka Facebook menyang browser, sing nggabungake menyang situs web. Mula panyedhiya ora duwe pengaruh marang jumlah data sing dikoleksi Facebook kanthi pitulung plugin iki lan mulane ngandhani pangguna miturut level pengetahuane:

Kanthi nggabungake plugin, Facebook nampa informasi manawa pangguna wis nelpon kaca tawaran sing cocog. Yen pangguna mlebu menyang Facebook, Facebook bisa milih kunjungan menyang akun Facebook. Nalika pangguna sesambungan karo plugin, contone kanthi mencet tombol Seneng utawa menehi komentar, informasi sing relevan dikirim langsung saka browser menyang Facebook lan disimpen ing kana. Yen pangguna dudu anggota Facebook, isih ana kemungkinan Facebook bakal nemokake alamat IP-ne lan nyimpen. Miturut Facebook, mung alamat IP anonim sing disimpen ing Jerman.

Tujuan lan ruang lingkup pengumpulan data lan pangolahan lan panggunaan data maneh dening Facebook uga hak sing gegandhengan lan pilihan pilihan kanggo nglindhungi privasi pangguna bisa ditemokake ing informasi perlindungan data Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/ .

Yen pangguna minangka anggota Facebook lan ora pengin Facebook nglumpukake data babagan dheweke liwat tawaran iki lan ngubungake menyang data anggotane sing disimpen ing Facebook, dheweke kudu metu saka Facebook sadurunge ngunjungi situs web.

Sampeyan uga bisa ngalangi plugin sosial Facebook kanthi addon kanggo browser, kayata karo "Facebook Blocker".

Instagram: Kita njaga online kanthi jaringan sosial lan platform supaya bisa komunikasi karo para pelanggan, pihak sing duwe minat lan pangguna sing aktif lan menehi informasi babagan layanan kita.

Kita pengin nuduhake manawa data pangguna bisa diproses ing sanjabane Uni Eropa. Iki bisa nyebabake risiko pangguna amarga bisa dadi luwih angel kanggo ngetrapake hak pangguna, kayata. Babagan panyedhiya AS sing wis disertifikasi miturut Privacy Shield, kita pengin negesake manawa dheweke kudu tundhuk karo standar proteksi data EU.

Salajengipun, data pangguna biasane diproses kanggo riset pasar lan tujuan pariwara. Contone, profil pangguna bisa digawe saka prilaku pangguna lan minat pangguna sing asil kasebut. Profil panggunaan bisa digunakake, kayata, kanggo nyelehake iklan ing njero lan njaba platform sing bisa uga cocog karo kapentingan para pangguna. Kanggo tujuan kasebut, cookie biasane disimpen ing komputer pangguna, ing endi tumindak prilaku lan kapentingan pangguna disimpen. Salajengipun, data bisa disimpen ing profil panggunaan preduli piranti sing digunakake pangguna (luwih-luwih yen pangguna minangka anggota platform masing-masing lan wis mlebu log).

Pemrosesan data pribadi pangguna ditindakake adhedhasar kepentingan sah ing informasi pangguna sing efektif lan komunikasi karo pangguna acc. Art. 6 para. 1 lit. f. GDPR. Yen pangguna dijaluk dening panyedhiya platform kanggo idin kanggo ngolah data sing kasebut ing ndhuwur, dhasar legal kanggo proses yaiku Art 6 Para. 1 lit. a., Art. 7 GDPR.

Kanggo katrangan rinci babagan pamrosesan masing-masing lan kemungkinan keberatan (opt-out), waca informasi sing diwenehake dening panyedhiya sing ana ing ngisor iki.

Uga babagan panjaluk kanggo informasi lan negesake hak pangguna, kita negesake manawa iki bisa ditrapake kanthi efektif karo panyedhiya. Mung panyedhiya sing duwe akses menyang data pangguna lan bisa njupuk langkah sing cocog lan menehi informasi. Yen sampeyan isih butuh pitulung, sampeyan bisa ngubungi kita.

Instagram (Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA) - kabijakan privasi / milih metu: http://instagram.com/about/legal/privacy/.

Tombol +1 saka Google+: Tawaran iki nggunakake tombol "+1" ing jaringan sosial Google Plus, sing dioperasikake dening Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, Amerika Serikat ("Google"). Tombol kasebut bisa dingerteni kanthi simbol "+1" ing latar mburi putih utawa warna.

Nalika pangguna nelpon situs web tawaran iki sing ngemot tombol kasebut, browser nggawe sambungan langsung karo server Google. Konten tombol "+1" ditularake langsung saka Google menyang browser, sing nggabungake menyang situs web. mula panyedhiya ora duwe pengaruhe marang jumlah data sing dikoleksi Google nganggo tombol kasebut. Miturut Google, ora ana data pribadi sing diklumpukake tanpa klik tombol. Data kasebut, kalebu alamat IP, mung diklumpukake lan diproses kanggo anggota sing wis mlebu.

Tujuan lan ruang lingkup pangumpulan data lan pangolahan lan panggunaan data luwih lanjut dening Google uga hak lan opsi setelan sing gegandhengan kanggo nglindhungi privasi sampeyan bisa ditemokake ing kabijakan privasi Google kanggo tombol "+1": http://www.google.com/ intl / de / + / kebijakan / + 1button.html lan FAQ: http://www.google.com/intl/de/+1/button/.

Twitter: Tawaran iki nggunakake tombol layanan Twitter. Tombol iki ditawakake Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. Dheweke bisa dingerteni kanthi istilah kayata "Twitter" utawa "Follow" sing dikombinasikake karo manuk biru gaya. Kanthi bantuan tombol, sampeyan bisa nuduhake kiriman utawa kaca tawaran iki ing Twitter utawa ngetutake panyedhiya ing Twitter.

Nalika pangguna nelpon situs web ing situs web iki sing ngemot tombol kasebut, browser kasebut nggawe sambungan langsung karo server Twitter. Isi tombol Twitter dikirim langsung saka Twitter menyang browser pangguna. Mula panyedhiya ora duwe pengaruh marang jumlah data sing dikumpulake Twitter kanthi pitulung plugin iki lan menehi informasi marang pangguna miturut tingkat pengetahuane. Miturut iki, mung alamat IP pangguna lan URL situs web masing-masing sing ditularake nalika tombol diakses, nanging ora digunakake kanggo tujuan liyane kajaba nampilake tombol.

Informasi luwih lengkap bisa ditemokake ing deklarasi perlindungan data Twitter ing http://twitter.com/privacy.

Google AdSense: Tawaran iki nggunakake Google AdSense. Mangga waca google.de kanggo rincian liyane

Program afiliasi Amazon: Marcel Richard minangka peserta program mitra Amazon Europe S.à.rl lan mitra ing program pariwara, sing dirancang kanggo nyedhiyakake media kanggo situs web kanthi biaya pariwara sing bisa dipikolehi kanthi masang pariwara lan tautan menyang amazon.de. Amazon nggunakake cookie supaya bisa nglacak asal saka pesenan kasebut. Antarane liyane, Amazon bisa ngerti manawa sampeyan wis ngeklik tautan mitra ing situs web iki. Informasi luwih lengkap babagan panggunaan data dening Amazon bisa ditemokake ing deklarasi perlindungan data perusahaan: https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&nodeId=3312401

Pembatalan, pangowahan, koreksi lan pembaruan: Pangguna duwe hak njaluk informasi kanthi gratis babagan data pribadi sing wis disimpen babagan dheweke. Kajaba iku, pangguna nduweni hak kanggo mbenerake data sing ora akurat, mblokir lan mbusak data pribadine, yen ora ana syarat retensi sing sah.

Saiki anyar: Sawise pesen supaya kasedhiya lan data pesenan kasedhiya, obrolan karo penulis sampeyan lan salah sawijining kolega bakal langsung ditindakake kanthi tujuan supaya bisa nyedhiyakake kualitas sing sampurna. Layanan iki kalebu ing rega saben kaca kanthi gratis saka level kualitas medium.

Sampeyan bakal nemokake informasi babagan idin kalebu pangukuran sukses, panggunaan panyedhiya layanan pengiriman MailChimp, Mailerlite, log saka registrasi lan hak pencabutan ing deklarasi perlindungan data.