facebook pixel

Tani e re: Diskutimi i autorëve pas vendosjes së porosisë. Qëllimi: cilësi e patëmetë! Shërbimi zbatohet nga niveli mesatar i cilësisë.

X
   

Shkrim fantazmash. Konsultimi. Përkthime

 • Të gjitha projektet
 • Porosi urgjente
 • Përshtatje falas

Ne kemi ndihmuar studentët të shkruajnë për më shumë se 18 vjet
Teza bachelor , Teza masteri , Detyre shtepie
edhe me shume.Merrni një ofertë

Si ne punë

 • Ju po kërkoni një ofertë jo-detyruese në mënyrë që të merrni kostot për porosinë tuaj.

  Të kërkojë një kuotë
 • Ne do t'ju kontaktojmë dhe do të krijojmë një tuajin shumë konfidencial, të porositur
  Oferta

 • Siguria juaj!
  Pas marrjes së një pagese të pjesshme, fillon puna.

 • Done!
  Ju do të merrni dorëzimin e pjesshëm. Hapat 3 & 4 përsëriten derisa puna të përfundojë për kënaqësinë tuaj.

Çmimet dhe kohën e dorëzimit

Ne ndihmojmë me punime termi, teza bachelor, teza master, prezantime dhe shumë më tepër!

 • Për 30 lloje të punës
 • Falas Anpassung
 • Më shumë se 600 Subjektet
 • Stërvitje për mbrojtje
3 582
Reagime pozitive
9 569
Studentë të lumtur
18 732
Punë me shkrim
4,8 / 5
Vleresim mesatar

komente të studentëve

Shërbim që frymëzon

Le letërshkruesit që shkruajnë fantazma të shkruajnë punët e shtëpisë

Papernerds nuk ju ofron vetëm një departamenti i besueshëm i cilësisë për tuajat Punë shtëpie, punim bachelor Odër teza e masteritpor edhe një redaktor me përvojë, i duhuri shërbim i shkëlqyeshëm i shkrimit duke pasur 

Asnjë plagjiaturë - vetëm sende unike.

Ne do të jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja edhe para se të vendosni porosinë tuaj.

Lëreni shkruesit fantazmë të shkruajnë detyrat e shtëpisë
Kualifikim akademik

Redaktorët tanë janë të kualifikuar profesionalisht Akademikë dhe lektorë të çertifikuar me përvojë shumë vjeçare në shumë fusha të specializuara.

Kontakt i drejtpërdrejtë dhe i shpejtë

Ju jeni gjithmonë në kontakt me angazhimin tonë shumë Ekipi mbështetës. Shërbimi ndaj klientit është shumë i rëndësishëm për Papernerds.

Diskrecion absolut

diskrecion është përparësia kryesore për letrat me letra. Përveç komunikimit të koduar dhe anonim, ne i përmbahemi rreptësisht mbrojtjes së të dhënave.

Në të gjitha gjuhët

Keni nevojë për ndihmë për punën në një gjuhë të huaj? Nuk ka problem! Ekipi ynë me përvojë do të jetë i lumtur t'ju këshillojë për tonën Lëndët dhe gjuhët.

Transaksion i sigurt

Ju mund të mbështeteni në punën shkencore të Papernerds. Ne kemi udhëzime të rrepta të cilësisë autorëve tanë. Pa plagjiaturë, pa pasoja.

Cilësia më e lartë

Çdo vepër shkencore korrigjohet nga një akademik i dytë në koordinim me autorin. Softueri plagjiaturë kontrollon unike.

Do të doja që puna ime të shkruhej për mua

Kostoja e një pune në Papernerds natyrisht varet nga zona në të cilën do të shkruhet puna, çfarë lloji i punës është, të tilla si letër me afat, tezë bachelor ose tezë masteri dhe sa faqe, referenca, etj. 

Prandaj është mjaft e vështirë të bësh deklarata precize në lidhje me kostot me tarifë të sheshtë. 

Sidoqoftë, mund të merrni një kërkesë jo-detyruese set ose a Organizoni një konsultëpër të sqaruar të gjitha pyetjet paraprakisht.

E gjitha varet: Në varësi të llojit të punës dhe thellësisë së hulumtimit të literaturës, redaktorët tanë munden  7-31 ditë nevoja Një punim termik me 5 faqe mund të shkruhet në shtatë ditë, por teza e një masteri me 60 faqe zgjat shumë më shumë.

Meqenëse punimet gjithashtu punojnë me autorë të mirëfilltë nga shumë zona akademike, ia vlen, veçanërisht për arsye cilësore, të sigurojmë një të detajuar në kohë të duhur Hetim për të dorëzuar. 

Në varësi të kornizës kohore, sigurisht që këtu mund të bëhen rregullime individuale. 

Në Papernerds sigurisht që keni mundësinë të paguani për tezën e masterit tuaj me këste. Ne jemi të lumtur për të Dorëzimet e pjesëve dhe pagesat e pjesëve rregulloj

Megjithatë, mos harroni se autori mund ta bëjë punën tuaj me kohë të plotë vetëm pasi të jetë paguar plotësisht. Përndryshe ai do të duhet të pranojë detyra të tjera në mes për të siguruar të ardhurat e tij.

Ne e dimë se sa e rëndësishme është të krijoni punën tuaj në një mënyrë të denjë, të përshtatshme dhe gjuhësisht të saktë.

Për shkak të kësaj, ne premtojmë se çdo punë nga personeli i aftë, të tilla si Ligjërues, Studiues Odër Redaktorët shkruar dhe pastaj nga a Kontrollues plagjiaturë kontrollohet.

Për më tepër, puna që keni porositur nuk do të përdoret për botimet tuaja në ndonjë datë të mëvonshme. Kështu që ne garantojmë 100% diskrecion dhe cilësiju jeni të kënaqur me. Ne vazhdojmë të përmirësohemi derisa të jeni të kënaqur. 

Ne kemi një Mbështetja e klientit, me të cilin mund të kontaktoni në çdo kohë me pyetje të përgjithshme në temën e punimit afatgjatë, tezës bachelor, tezës master etj.

Nëse tashmë keni pasur kontakt fillestar me punonjësit tanë, pedagogu, mjeku ose studiuesi i caktuar për ju do të jetë gjithashtu në krahun tuaj. 

Sigurisht, kjo pyetje varet edhe nga lloji, fushëveprimi dhe fusha e lëndës.

Në thelb, megjithatë, informacioni i mëposhtëm është gjithmonë i dobishëm për ne: 

 • temë
 • Numri i faqeve dhe burimeve
 • formatimi
 • Afati i fundit
 • kërkesa të mëtejshme (eksperimente vetanake, sondazhe, etj.)
 • pretendimet e veta

Personi juaj përgjegjës gjithashtu do t'ju tregojë në detaje se cilat materiale ju duhen.  

Ne ju mbështesim në të gjitha fushat e jetës akademike: 

 • Shkruar nga Detyre shtepie, Teza bachelor, Teza masteri, Tezat e doktoratës dhe tezat
 • Stërvitje për atë të duhur I pranishëm 
 • Korrektimi
 • Ndihmo me Hulumtim i letërsisë
 • Mbështetje me Pyetje rreth kompozimit tekste akademike, Formatimi, Citoj, Bibliografi
 • Ndihmo me Sugjerime për hulumtime dhe tema
 • mbështetje në rast problemesh 

Të gjitha pyetjet dhe përgjigjet e tjera në lidhje me shkrimet e fantazmave dhe letrat mund të gjenden në tonë Seksioni i FAQ.

Merrni Ofertë Jo-Lidhëse TANI

Ju lutemi dërgoni pyetje ose porosi të reja nga klientët tanë ekzistues direkt tek menaxheri juaj.

Të dhënat tuaja do të jenë me ne rreptësisht konfidenciale trajtohet! E gjithë puna bëhet në mënyrë anonime. Duke klikuar në "Kërkesë pa detyrim", unë jap pëlqimin tim për përpunimin e të dhënave të mia personale në përputhje me Mbrojtja e të dhënave.

Tani krejt e re: Pasi të jetë vendosur porosia dhe të jenë në dispozicion të dhënat e porosisë, një bisedë me autorin tuaj dhe një nga kolegët tanë zhvillohet menjëherë me qëllim që të jetë në gjendje t'ju ofrojë një cilësi të përsosur. Ky shërbim përfshihet në çmimin për faqe falas nga niveli mesatar i cilësisë.

Ju do të gjeni informacione mbi pëlqimin, përfshirë matjen e suksesit, përdorimin e ofruesit të shërbimit të transportit MailChimp, Mailerlite, regjistrimin e regjistrimit dhe të drejtat tuaja të revokimit në deklaratën tonë të mbrojtjes së të dhënave.