facebook pixel

Ayeuna énggal: Diskusi pangarang saatos mesen. Tujuan: kualitas henteu sampurna! Jasa dilarapkeun tina tingkat kualitas sedeng.

X
   

Tugas pikeun panulis: tulisan hantu, naséhat, tarjamahan sareng seueur deui.

Langkung ti 120 pangarang damel sareng kami. Kami parantos ngabantosan murid langkung ti 17 taun.

Kaayaan anu pikaresepeun

Pesenan énggal unggal dinten.

Nangtukeun harga sorangan.

Pangmayaran aman.

Langkung ti 600 disiplin.

Jam kerja fleksibel.

Langkung ti 17 taun pangalaman pasar.

Ulasan ti panulis

Kumaha kuring janten pangarang?

Lebet

Eusian formulir pangarang teras teraskeun sareng prosés akreditasi.

Turutan pitunjukna

Ngajukeun harga pikeun ngerjakeun, janten panulis inventaris anu dipilari, sareng tingkatkeun rating anjeun.

Ngasilkeun artos

Nganteurkeun pesenan dina waktos sareng kualitas luhur mangrupikeun prasarat kanggo kerjasama anu suksés.

Kumaha kuring janten pangarang?

Dina raraga janten panulis makalah ilmiah, anjeun kedah ngalangkungan prosés pendaptaran saderhana sareng ngeusian kuesioner. Salami pendaptaran, panulis-perékrut kami bakal netelakeun sadaya patarosan anu diperyogikeun. Pikeun damel sareng kami, urang peryogi dokumén ieu:

    1. Sampel karya anu anjeun damel

    2. Bukti kualifikasi akademik pangluhurna anjeun

    3. Rincian kontak anjeun ayeuna

Waktos ngolah maksimal dua dinten damel. Saatos anjeun ngalengkepan sadayana pormalitas, anjeun bakal ngagaduhan aksés ka kolam renang urutan anu henteu anonim.

Kauntungan pikeun panulis:

1. Anjeun tiasa damel ti bumi tibatan angkat ka kantor sadaya waktos. Anjeun tiasa salawasna minuhan pesenan ti bumi atanapi tempat sanés.
2. Anjeun gaduh 
Kamungkinan pikeun milih padamelan gumantung kana kaahlian sareng kamampuan anjeun. Anjeun mutuskeun padamelan mana anu anjeun tampi.
3. Anjeun gaduh d
anjeunna kamungkinan pikeun nyetél harga anjeun pikeun damel. Upami anjeun henteu satuju sareng harga anu ditetepkeun ku manajer, nawiskeun pilihan anjeun sareng satuju harga sareng manajer.
4. Pesenan tetep aya
. Kalayan kami anjeun sok dibekelan padamelan paduli usumna.
5.
Sistem pamayaran anu merenah. Panulis téks sareng padamel sacara rutin nampi pangmayaran dua kali sa bulan.
6. Anjeun gaduh d
anjeunna kasempetan pikeun dianggo dina daérah panilitian khusus anjeun. Daptar kami kalebet langkung ti 600 disiplin ilmiah. Anjeun bakal mendakan sadaya jinis padamelan: ti kelas 7 padamelan sapertos nyerat ésai dugi ka ngarengsekeun masalah dina mékanika kuantum.
7. Anjeun kéngingkeun a
fee lumrah. Salah sahiji nilai anu dicirian ku perusahaan Papernerds.

Salaku panulis leupas di Papernerds, éta tiasa janten sumber pendapatan utama anjeun atanapi bagian-waktos anu épéktip dina waktos luang anjeun. Éta ogé kasempetan anu saé pikeun henteu kaleungitan kompeténsi téknis anjeun upami anjeun henteu damel di lapangan anjeun. Janten panulis mahasiswa ayeuna.

 
 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fungsi sora dugi ka 200 karakter

Panulis ieu hoyong

Ékonomi

Fee 2500 € - 3500 €

Élmu Sosial

Waragad 1500 € - 2500 €

Wirtchaftsingenieurwesen

Fee 2500 € - 3500 €

psikologi

Waragad 1500 € - 2500 €

Studi Jérman

Waragad 1500 € - 2500 €

Mathematikum

Waragad 1500 € - 2500 €

rékayasa

Waragad 1500 € - 2500 €

Élmu komunikasi

Waragad 1500 € - 2500 €

Ilmu komputer

Waragad 1500 € - 2500 €

Lebet

Ku ngaklik "Kirim" Kuring masihan idin pikeun ngolah data pribadi kuring saluyu sareng Sarat jeung Kaayaan Pamakéan.
Ayeuna énggal: Saatos pesenan parantos disimpen sareng data pesenan sayogi, paguneman sareng panulis anjeun sareng salah sahiji kolega kami lumangsung langsung kalayan tujuan pikeun nyayogikeun anjeun kualitas anu sampurna. Jasa ieu kalebet kana harga per halaman gratis tina tingkat kualitas sedeng.

Anjeun bakal mendakan inpormasi ngeunaan idin kalebet ngukur kasuksesan, panggunaan penyedia jasa pengiriman MailChimp, Mailerlite, log tina pendaptaran sareng hak-hak pencabutan anjeun dina deklarasi perlindungan data kami.