facebook pixel

Ayeuna énggal: Diskusi pangarang saatos mesen. Tujuan: kualitas henteu sampurna! Jasa dilarapkeun tina tingkat kualitas sedeng.

X
   

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Lingkup: Déklarasi panyalindungan data ieu netelakeun jinis, ruang lingkup sareng tujuan pendataan sareng panggunaan data pribadi ku panyayogi jawab Marcel Richard, c / o AuthorServices.de, Birkenallee 24, 36037 Fulda, dina halaman wéb ieu (salajengna "nawiskeun") asup

Larangan Facebook Pixel tina ngalacak kuring

Larang Google Analytics tina ngalacak kuring

Dasar hukum panyalindungan data tiasa dipendakan dina Federal Data Protection Act (BDSG) sareng Telemedia Act (TMG).

Ngakses file log data / server: Panyadia (atanapi panyadia rohangan wéb na) ngumpulkeun data ngeunaan unggal aksés kana tawaran (anu disebat file log server). Data aksés kalebet:

Nami halaman wéb anu diaksés, file, tanggal sareng waktos aksés, jumlah data anu ditransfer, béja aksés anu suksés, jenis browser sareng versi, sistem operasi pangguna, URL referrer (halaman anu parantos didatangan sateuacanna), alamat IP sareng panyadia anu nyungkeun.

Panyadia ngagunakeun data log ngan ukur pikeun évaluasi statistik pikeun kaperluan operasi, kaamanan sareng optimalisasi tawaran éta. Nanging, panyadia ngagaduhan hak pikeun sacara retrospektif mariksa data log upami, dumasar kana bukti konkrit, aya kacurigaan yén panggunaan ilegal.

Nanganan data pribadi: Data pribadi mangrupikeun inpormasi anu tiasa dianggo pikeun ngaidéntifikasi jalma, nyaéta inpormasi anu tiasa dilacak deui ka jalma. Ieu kalebet nami, alamat email atanapi nomer telepon. Tapi ogé data ngeunaan karesep, hobi, kaanggotaan atanapi halaman wéb mana anu ditingali ku batur dianggap salaku data pribadi.

Data pribadi ngan dikumpulkeun, dianggo sareng diteraskeun ku panyadia upami ieu diijinkeun sacara sah atanapi upami pangguna satuju kana kumpulan data.

Kontak: Nalika ngahubungi panyadia (contona ngalangkungan formulir kontak atanapi email), detil pangguna disimpen kanggo pamrosésan pamundut sareng upami timbul patarosan susulan.

Komentar sareng kontribusina: Upami pangguna ngantunkeun koméntar dina blog atanapi postingan anu sanés, alamat IP na disimpen. Hal ieu dilakukeun pikeun kaamanan panyadia upami aya anu nyerat eusi ilegal dina koméntar sareng kontribusina (penghinaan, propaganda politik terlarang, jst.). Dina hal ieu, panyadia nyalira tiasa dituntut pikeun koméntar atanapi kontribusina sahingga resep kana idéntitas pangarang.

Newsletter: Kalayan buletin kami ngawartosan anjeun ngeunaan kami sareng tawaran kami. Upami anjeun hoyong nampi buletin, urang peryogi alamat email anu leres ti anjeun ogé inpormasi anu ngamungkinkeun kami pikeun mastikeun yén anjeun anu ngagaduhan alamat email anu disayogikeun atanapi anu gaduhna satuju nampi buletin. Data salajengna henteu dikumpulkeun. Data ieu ngan ukur bakal dianggo pikeun ngirim buletin sareng moal diturunkeun ka pihak katilu. Nalika anjeun ngadaptar buletin, kami nyimpen alamat IP anjeun sareng tanggal pendaptaran. Panyimpenan ieu dianggo ngan ukur salaku bukti upami pihak katilu nyalahgunakeun alamat email sareng ngadaptar pikeun nampi buletin tanpa kanyaho ku jalma anu berwenang.

Anjeun tiasa nyabut idin anjeun pikeun neundeun data, alamat email sareng panggunaanna pikeun ngirim buletin iraha waé. Pembatalan éta tiasa dilakukeun ku tautan dina buletin éta sorangan, di daérah profil anjeun atanapi ku ngirim pesen ka pilihan kontak di luhur.

Integrasi jasa sareng kontén ti pihak katilu: Éta tiasa kajadian anu eusi pihak katilu, sapertos pidéo tina YouTube, peta ti Google Maps, RSS feeds atanapi grafik tina halaman wéb anu sanés, dilebetkeun kana tawaran online ieu. Ieu sok nganggap yén panyayogi kontén ieu (saterasna disebut "panyadia pihak katilu") tiasa ngaksés alamat IP pangguna. Kusabab tanpa alamat IP, anjeun moal tiasa ngirim kontén kana peramban pangguna masing-masing. Alamat IP diperyogikeun pikeun nembongkeun eusi ieu. Kami narékahan pikeun ngan ukur nganggo kontén anu masing-masing panyadia ngan ukur nganggo alamat IP pikeun nganteurkeun konténna. Nanging, kami henteu ngagaduhan kendali naha panyadia pihak katilu nganggo alamat IP mis. B. ngahémat pikeun kaperluan statistik. Sajauh kami terang, kami bakal ngawartosan ka pangguna ngeunaan éta.

cookies: Cookie mangrupikeun file alit anu ngamungkinkeun pikeun nyimpen inpormasi khusus anu patali jeung alat dina alat aksés pangguna (PC, smartphone, sareng sajabana). Di hiji sisi, aranjeunna nyayogikeun pangguna-keramahan halaman wéb sahingga pangguna (sapertos neundeun data login). Di sisi séjén, aranjeunna dipaké pikeun ngarékam data statistik ngeunaan panggunaan halaman wéb sareng tiasa nganalisis data dina urutan pikeun ningkatkeun tawaran. Pangguna tiasa mangaruhan panggunaan cookies. Kaseueuran panyungsi ngagaduhan pilihan pikeun ngawatesan atanapi sacara lengkep nyegah panyimpenan cookies. Nanging, kedah dicatet yén panggunaan sareng khususna gampang panggunaan diwatesan tanpa cookies.

Anjeun tiasa nyimpen seueur cookie iklan online ti perusahaan ngalangkungan halaman wéb AS http://www.aboutads.info/choices/ atanapi halaman wéb EU http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices / ngatur.

Fungsi pendaptaran: Data anu dilebetkeun nalika pendaptaran bakal dianggo pikeun panggunaan tawaran. Pangguna tiasa diwartosan ku email ngeunaan inpormasi anu aya hubunganana sareng panawaran atanapi pendaptaran, sapertos parobihan kana wengkuan tawaran atanapi kaayaan téknis. Data anu dikumpulkeun tiasa ditingali tina masker input nalika pendaptaran. Ieu kalebet nami sareng alamat e-mail, alamat IP. Pamaké sacara sukarela tiasa nyayogikeun inpormasi salajengna sapertos tempat cicing sareng umur dina halaman profil na.

Pamakéan plugins sosial Facebook: Tawaran ieu nganggo plugins sosial ("plugins") tina jaringan sosial facebook.com, anu dioperasikeun ku Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Pluginna tiasa dikenal ku salah sahiji logo Facebook (bodas "f" dina ubin biru atanapi tanda "thumbs up") atanapi ditandaan ku tambihan "Facebook Social Plugin". Daptar sareng penampilan plugins sosial Facebook tiasa ditingali di dieu: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Upami pangguna nelepon halaman wéb ngeunaan panawaran ieu anu ngandung plugin sapertos kitu, panyungsi na ngawangun hubungan langsung sareng sérver Facebook. Eusi plugin na dikirimkeun langsung ti Facebook kana panyungsi anjeun, anu ngahijikeun kana situs wéb. Maka panyadia henteu ngagaduhan pangaruh kana jumlah data anu dikumpulkeun Facebook kalayan bantuan plugin ieu sahingga ngabéjaan ka pangguna numutkeun tingkat élmuna:

Ku ngahijikeun plugins, Facebook nampi inpormasi yén pangguna parantos ngaksés halaman saluyu tina tawaran éta. Upami pangguna lebet kana Facebook, Facebook tiasa masihan kunjungan kana akun Facebookna. Nalika pangguna berinteraksi sareng plugins, contona ku mencét tombol Like atanapi ngadamel koméntar, inpormasi anu aya hubunganana dikirim langsung tina panyungsi anjeun kana Facebook sareng disimpen di ditu. Upami pangguna sanés anggota Facebook, masih aya kamungkinan Facebook bakal mendakan alamat IP na sareng nyimpenna. Numutkeun ka Facebook, ngan ukur alamat IP anu anonim anu disimpen di Jérman.

Tujuan sareng ruang lingkup pangumpulan data sareng ngolah deui sareng ngagunakeun data ku Facebook ogé hak-hak anu aya hubunganana sareng pilihan netepkeun pikeun ngajagaan privasi para pangguna tiasa dipendakan dina inpormasi perlindungan data Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/ .

Upami pangguna mangrupikeun anggota Facebook sareng henteu kersa Facebook ngempelkeun data ngeunaan anjeunna ngalangkungan panawaran ieu sareng ngaitkeun kana data anggotana anu disimpen dina Facebook, anjeunna kedah kaluar tina Facebook sateuacan ngadatangan halaman wéb.

Éta ogé dimungkinkeun pikeun meungpeuk plugins sosial Facebook ku tambihan pikeun panyungsi anjeun, contona ku "Facebook Blocker".

Instagram: Kami ngajaga ayana online dina jaringan sosial sareng platform supados tiasa komunikasi sareng konsumén, pihak anu resep sareng pangguna anu aktip di dinya sareng ngawartosan aranjeunna ngeunaan jasa kami.

Kami hoyong nunjukkeun yén data pangguna tiasa diolah di luar Uni Éropa. Ieu tiasa nyababkeun résiko kanggo pangguna kusabab éta tiasa ngajantenkeun langkung sesah pikeun nerapkeun hak pangguna, salaku conto. Ngeunaan panyadia AS anu Certified handapeun Privasi Shield, kami hoyong nunjukkeun yén aranjeunna migawe patuh kana standar panyalindungan data EU.

Salajengna, data pangguna biasana diolah pikeun panilitian pasar sareng tujuan iklan. Salaku conto, profil pangguna tiasa didamel tina kalakuan pangguna sareng minat pangguna akibat tina ieu. Profil panggunaan dina gilirannana tiasa dianggo, contona, pikeun nempatkeun pariwara di jero sareng di luar platform anu sigana saluyu sareng kapentingan pangguna. Pikeun tujuan ieu, cookies biasana disimpen dina komputer pangguna, dimana paripolah panggunaan sareng kapentingan pangguna disimpen. Salajengna, data tiasa disimpen dina profil panggunaan paduli alat anu dianggo ku pangguna (utamina upami pangguna mangrupikeun anggota tina platform masing-masing sareng lebet ka aranjeunna).

Ngolah data pribadi tina pangguna lumangsung dumasar kana kapentingan sah kami dina inpormasi anu efektif pikeun pangguna sareng komunikasi sareng pangguna acc. Art. 6 para. 1 lit. f. GDPR. Upami pangguna dipénta ku panyadia masing-masing platform pikeun ijabna pikeun ngolah data anu ditétélakeun di luhur, dasar hukum pikeun ngolah nyaéta Art. 6 Para. 1 lit. a., Seni. 7 GDPR.

Pikeun pedaran lengkep ngeunaan pamrosésan masing-masing sareng kamungkinan bantahan (opt-out), urang tingal inpormasi anu numbu ieu ti panyadia.

Ogé dina hal pamundut kanggo inpormasi sareng nyatakeun hak-hak pangguna, kami nunjukkeun yén ieu tiasa sacara épéktip negeskeun sareng panyadia. Ngan panyadia anu ngagaduhan aksés kana data pangguna sareng tiasa nyandak tindakan anu pas sareng nyayogikeun inpormasi. Upami anjeun masih peryogi bantosan, anjeun tiasa ngahubungi kami.

Instagram (Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA) - kabijakan privasi / milih-kaluar: http://instagram.com/about/legal/privacy/.

+1 tombol ti Google+: Tawaran ieu nganggo tombol "+1" tina jaringan sosial Google Plus, anu dioperasikeun ku Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, Amérika Serikat ("Google"). Tombol tiasa dikenal ku simbol "+1" dina latar bodas atanapi warna.

Nalika pangguna nelepon halaman wéb ngeunaan panawaran ieu anu ngandung tombol sapertos kitu, panyungsi ngawangun sambungan langsung sareng sérver Google. Eusi tombol "+1" dikirimkeun langsung ti Google kana panyungsi na, anu teras ngahijikeun kana halaman wéb. panyadia kusabab kitu teu aya pangaruh kana jumlah data anu dikoléksi Google ku tombol. Numutkeun ka Google, teu aya data pribadi anu dikoléksi tanpa ngaklik tombol na. Data sapertos kitu, kalebet alamat IP, ngan ukur dikumpulkeun sareng diolah sareng anggota anu lebet.

Tujuan sareng ruang lingkup pendataan sareng pamrosésan salajengna sareng panggunaan data ku Google ogé hak-hak anjeun sareng pilihan setélan pikeun ngajagi privasi anjeun tiasa dipendakan dina inpormasi perlindungan data Google pikeun tombol "+1": http://www.google.com/ intl / de / + / policy / + 1button.html sareng FAQ: http://www.google.com/intl/de/+1/button/.

Twitter: Tawaran ieu nganggo tombol jasa Twitter. Tombol ieu ditawarkeun ku Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, AS. Éta tiasa dipikaterang ku istilah sapertos "Twitter" atanapi "Tuturkeun" digabungkeun sareng manuk biru gaya. Kalayan bantuan tombol tiasa ngabagi pos atanapi halaman tina panawaran ieu dina Twitter atanapi nuturkeun panyadia dina Twitter.

Nalika pangguna nelepon halaman wéb dina halaman wéb ieu anu ngandung tombol sapertos kitu, panyungsi na ngawangun hubungan langsung sareng sérver Twitter. Eusi tombol Twitter dikirimkeun langsung tina Twitter kana peramban pangguna. Maka panyadia henteu ngagaduhan pangaruh kana jumlah data anu dikumpulkeun Twitter kalayan bantuan plugin ieu sareng ngawartosan pangguna numutkeun tingkatan pangetahuan na. Saatos ieu, ngan ukur alamat IP pangguna sareng URL halaman wéb masing-masing anu dikirimkeun nalika tombolna diaksés, tapi henteu dianggo pikeun tujuan sanés nunjukkeun tombolna.

Inpormasi salengkepna tiasa dipendakan dina deklarasi panyalindungan data Twitter di http://twitter.com/privacy.

AdSense: Tawaran ieu nganggo Google AdSense. Mangga tingal google.de pikeun detil na

Program apiliasi Amazon: Marcel Richard mangrupikeun pamilon dina program mitra Amazon Éropa S.à.rl sareng réncang dina program iklan, anu didesain kanggo nyayogikeun médium pikeun halaman wéb ku cara biaya pariwara tiasa didamel ngalangkungan pariwara sareng tautan ka amazon.de. Amazon nganggo cookies supados tiasa ngalacak asal pesenan. Diantara hal-hal séjén, Amazon tiasa mikawanoh yén anjeun parantos ngeklik tautan pasangan dina halaman wéb ieu. Inpormasi salengkepna ngeunaan panggunaan data ku Amazon tiasa dipendakan dina deklarasi panyalindungan data perusahaan: https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&nodeId=3312401

Pembatalan, parobihan, koréksi sareng pembaruan: Pangguna ngagaduhan hak pikeun nungtut inpormasi gratis ngeunaan data pribadi anu parantos disimpen perkawis anjeunna. Salaku tambahan, pangguna ngagaduhan hak pikeun menerkeun data anu teu akurat, meungpeuk sareng mupus data pribadi na, salami teu aya syarat ingetan anu sah.

Ayeuna énggal: Saatos pesenan parantos disimpen sareng data pesenan sayogi, paguneman sareng panulis anjeun sareng salah sahiji kolega kami lumangsung langsung kalayan tujuan pikeun nyayogikeun anjeun kualitas anu sampurna. Jasa ieu kalebet kana harga per halaman gratis tina tingkat kualitas sedeng.

Anjeun bakal mendakan inpormasi ngeunaan idin kalebet ngukur kasuksesan, panggunaan penyedia jasa pengiriman MailChimp, Mailerlite, log tina pendaptaran sareng hak-hak pencabutan anjeun dina deklarasi perlindungan data kami.