facebook pixel

Ayeuna énggal: Diskusi pangarang saatos mesen. Tujuan: kualitas henteu sampurna! Jasa dilarapkeun tina tingkat kualitas sedeng.

X
   

kaluaran

Papernerds.de UG (tanggung jawab terbatas)

Marcel Richard (Manajemén)
c / o AutorServices.de

Birch Avenue 24
36037 Fulda
Jérman

E-mail: info@papernerds.de
Tel: +49-152/059-163-52

Nomer daptar komérsial: HRB 266118

Nomer UID (nomer idéntifikasi pajak penjualan) numutkeun § 27 hukum pajak penjualan: DE312962141

Platform Komisi EU pikeun resolusi sengketa online: https://ec.europa.eu/consumers/odr

Kami henteu wajib atanapi daék milu dina prosedur padumukan sengketa sateuacan lembaga timbang timbang konsumen.

Ayeuna énggal: Saatos pesenan parantos disimpen sareng data pesenan sayogi, paguneman sareng panulis anjeun sareng salah sahiji kolega kami lumangsung langsung kalayan tujuan pikeun nyayogikeun anjeun kualitas anu sampurna. Jasa ieu kalebet kana harga per halaman gratis tina tingkat kualitas sedeng.

Anjeun bakal mendakan inpormasi ngeunaan idin kalebet ngukur kasuksesan, panggunaan penyedia jasa pengiriman MailChimp, Mailerlite, log tina pendaptaran sareng hak-hak pencabutan anjeun dina deklarasi perlindungan data kami.