facebook pixel

Ayeuna énggal: Diskusi pangarang saatos mesen. Tujuan: kualitas henteu sampurna! Jasa dilarapkeun tina tingkat kualitas sedeng.

X
   
Plagiarisme mariksa padamelan anjeun

Plagiarisme mariksa padamelan anjeun

Ahli sihir urang gaduh kaahlian anu diperyogikeun dina cék plagiarisme

Anjeun panginten parantos naros ka diri nyalira naha anjeun kedah nandatanganan deklarasi pikeun unggal karya ilmiah anu anjeun kedah nyerat nalika diajar, nyatakeun yén anjeun nyalira nyerat karya ayeuna? Dina kaseueuran kasus téks na langkung saé. "Kuring ku ieu negeskeun yén kuring parantos nyerat karya ayeuna sacara mandiri tanpa pitulung luar sareng henteu nganggo sumber anu sanés dibandingkeun anu dicarioskeun dina pustaka. Ayat anu dicandak sacara lisan atanapi anu pakait tina sumber anu diterbitkeun atanapi henteu acan diterbitkeun dicirian sapertos kitu. Gambar atanapi gambar dina karya ieu didamel ku nyalira atanapi disayogikeun ku rujukan sumber anu saluyu. Karya ieu henteu acan dikintunkeun ka otoritas pamariksaan anu sanés dina bentuk anu sami atanapi anu sami. "Ku nandatanganan deklarasi, anu tiasa disaruakeun sareng afidavit, anjeun ogé negeskeun yén ideu anu anjeun nampilkeun sareng dikembangkeun dumasar kana inspirasi anjeun nyalira . Upami anjeun parantos ngadopsi ideu tina sumber sanés, ieu disayogikeun sumber pikeun ngajantenkeun kereteg pamikiran tiasa kahartos.

Kaayaan hukum ngeunaan plagiarisme   

Dina fiqih, aya pedoman anu jelas ngeunaan definisi plagiarisme sareng palanggaran hukum. Universitas Leibniz di Hanover ngahartikeun plagiarismeu salaku "panerapan sareng distribusi téks pihak katilu tina naon waé sareng bentuk tanpa ngaidentipikasi sumberna. Ieu lumaku pikeun sadaya média, nyaéta buku, majalah ilmiah sareng majalah sanésna, koran sareng sagala hal anu dicetak ogé Internét. "( https://www.uni-hannover.de/fileadmin/luh/content/pruefungsamt/formulare/magister/02_plagiat.pdf) Kabuktian ngalanggar peraturan plagiarismeu - henteu ngan ukur dina tingkat ilmiah - ogé ngagaduhan akibat hukum. Numutkeun kana Copyright Act (UrhG), bahkan nyobian plagiarism mangrupikeun tindak pidana. Konsekuensi kriminal tiasa langkung jelas, nanging, sapertos tiasa dibaca dina Bagian 106 (1) tina Undang-Undang Hak Cipta: "Saha waé anu, dina kasus anu sanés anu diidinan ku hukum, nyababkeun, nyebarkeun atanapi nyebarkeun sacara umum hiji karya atanapi adaptasi atanapi ngararancang deui hiji karya tanpa idin ti jalma anu ngagaduhan hak. , dihukum hukuman panjara dugi ka tilu taun atanapi ku denda. "(https://dejure.org/gesetze/UrhG/106.html)

Nyoko kana ideu asing ogé tiasa ditingali sakumaha maling. Ideu na kedah dipikaharti salaku harta intelektual. Upami éta dikaluarkeun sareng dipedalkeun salaku ideu anu misah dina karya tulisan naon waé, ngalangkungan indikasi anu leres tina sumberna, ieu mangrupikeun palanggaran hak cipta anu gedé.

Di séktor universitas di Jérman teu aya hukuman anu sami pikeun nyirorot mahasiswa. De-pendaptaran kusabab plagiarism anu kabuktosan tiasa waé iraha waé.

Parangkat lunak pikeun ngadeteksi plagiarismeu

Seueur jinis perangkat lunak anu ayeuna dianggo pikeun ngadeteksi plagiarisme. Nanging ku parangkat lunak éta, kedah ati-ati sabab dina seueur kasus bahkan kutipan anu jelas ditandaan diakui salaku plagiarismeu. Kusabab kitu, salaku conto, Universitas Bayreuth di 2011, dina laporan pamungkas ngeunaan ditarikna gelar doktor ti mantan Menteri Pertahanan zu Guttenberg, nyarankeun yén parangkat lunak plagiarismeu kedah dianggo "taliti". Terus neraskeun: "Salaku tambahan, cek anu ngagunakeun parangkat lunak plagiarisme kedah dilakukeun lamun aya kacurigaan konkrit. Fakultas kedah netelakeun ngariung saha anu bakal ngalaksanakeun ujian nganggo parangkat lunak plagiat. Kedah diémutan yén hasil cek anu ngagunakeun parangkat lunak plagiarismeu umumna meryogikeun post-processing anu wajar, sabab henteu sadaya anu ditingalikeun nganggo parangkat lunak plagiarismeu kedah plagiarismeu. "(Komisi" Kontrol Diri dina Élmu "Universitas Bayreuth, Laporkeun ka manajemen universitas Universitas Bayreuth dina waktos panyilidikan kana kacurigaan salah laku ilmiah ku Karl-Theodor Freiherr zu Guttenberg, Bayreuth, 5 Méi 2011).

Bukti plagiarismeu dina agénsi kami

paeh Agénsi Panulis Ghostcriting Papernerds parantos ngenalkeun sistem multi-tingkat pikeun deteksi plagiarisme ku alesan anu disebatkeun di luhur. Tahap anu kahiji nyaéta pamariksaan karya ku parangkat lunak plagiarismeu, sabab ayeuna dianggo di paguron luhur sareng paguron luhur. Kami nganggo sababaraha sistem perangkat lunak bebas. Upami aya laporan plagiarism, panulis biantara bakal diinformasikeun sareng paménta pikeun ngarobih bagian-bagian téks anu aya hubunganana.

Léngkah kadua kalebet pamariksaan ku manajer kualitas kami. Cék éta dilakukeun sacara manual ku mariksa bagian téks dina Internét.

Léngkah katilu nyaéta mariksa yén cutatanana leres. Sadaya cutatan dipilarian sareng diparios pikeun cutatan anu leres.

PESEN AYEUNA!

Jaminan kualitas kami di daérah cék plagiat

Bapak MANFRED MÜLLER

Bagikeun tulisan blog ieu

Bagikeun on facebook
Bagikeun on twitter
Bagikeun di linkedin
Bagikeun di pinterest
Bagikeun di print
Bagikeun di email

Leave a Comment

ramatloka ieu migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Leuwih jéntré ngeunaan comment kumaha data anjeun diolah.

Ayeuna énggal: Saatos pesenan parantos disimpen sareng data pesenan sayogi, paguneman sareng panulis anjeun sareng salah sahiji kolega kami lumangsung langsung kalayan tujuan pikeun nyayogikeun anjeun kualitas anu sampurna. Jasa ieu kalebet kana harga per halaman gratis tina tingkat kualitas sedeng.

Anjeun bakal mendakan inpormasi ngeunaan idin kalebet ngukur kasuksesan, panggunaan penyedia jasa pengiriman MailChimp, Mailerlite, log tina pendaptaran sareng hak-hak pencabutan anjeun dina deklarasi perlindungan data kami.