facebook pixel

Ayeuna énggal: Diskusi pangarang saatos mesen. Tujuan: kualitas henteu sampurna! Jasa dilarapkeun tina tingkat kualitas sedeng.

X
   

Kawijakan pembatalan (jasa) 

 

Konsékuansi tina pembatalan: Dina kasus panyabutan anu épéktip, jasa anu ditampi sacara séwang-séwangan kedah dipulihkeun sareng manpaat naon (contona bunga) nyerah. Upami anjeun henteu tiasa atanapi sawaréh teu tiasa balik atanapi nyerah jasa anu ditampi sareng manpaatna (contona kaunggulan panggunaan) atanapi ngan dina kaayaan buruk, anjeun kedah ngimbangan kami pikeun nilaina. Ieu tiasa hartosna yén anjeun kedah nyumponan kawajiban mayar kontrak pikeun waktos dugi ka pencabutan. Anjeun ngan ukur kedah mayar kompensasi pikeun kagoréngan barang sareng kauntungan naon waé anu ditarik upami panggunaan atanapi buruk kusabab penanganan barang anu ngalangkungan pamariksaan sipat sareng fungsina. "Mariksa sipat sareng fungsina" hartosna uji coba sareng nyobian barang masing-masing, sakumaha mungkin sareng adat di toko. Barang anu tiasa diangkut kedah dipulangkeun kalayan résiko. Anjeun kedah nanggung biaya anu biasa pikeun ngembalikan barang upami barang anu dikintunkeun saluyu sareng barang anu dipesen sareng upami harga barang anu bakal dikembalikan henteu langkung ti jumlah 40 euro atanapi upami anjeun henteu acan nampi pertimbangan atanapi parantos ngalunasan pamayaran parsial anu disatujuan. Upami teu kitu, pangbalikanana gratis kanggo anjeun. Barang anu teu tiasa dikirim ku bingkisan bakal dicandak ti anjeun. Kawajiban pikeun mayar pamayaran kedah ditetepkeun dina 30 dinten. Mangsa dimimitian pikeun anjeun nalika anjeun ngirim deklarasi pembatalan atanapi barangna, pikeun kami kuitansi aranjeunna.

Parentah khusus: Hak ditarik anjeun kadaluarsa sateuacanna upami kontrak parantos ditumpes ku dua pihak dina pamundut anjeun langsung sateuacan anjeun nganggo hak ditarikna.

Ahir ditarikna

Punten ogé perhatoskeun: Hak ditarikna henteu dilarapkeun ka kontrak jarak jauh pikeun pangiriman barang anu didamel pikeun spésifikasi anjeun atanapi anu jelas disesuaikan sareng kabutuhan pribadi anjeun atanapi anu henteu cocog pikeun dipulangkeun kusabab sipatna atanapi anu tiasa ngarusak gancang atanapi anu tanggal kadaluarsana parantos ngaleuwihan. Salajengna, henteu aya kontrak jarak jauh pikeun pangiriman rékaman audio atanapi pidéo, téks atanapi software, asalkeun anjeun parantos ngébréhkeun operator data anu dikirimkeun, pikeun pangiriman koran, majalah sareng majalah, kecuali upami anjeun parantos nyatakeun kontrak anjeun ku telepon. Salajengna, hak pencabutan henteu aya pikeun kontrak penjualan jarak anu disimpulkeun dina bentuk lélang (156 BGB) atanapi kanggo penyediaan jasa berbasis télékomunikasi anu disayogikeun ku paménta konsumén sacara langsung ku telepon atanapi fax, kecuali upami jasa kauangan dilebetkeun.

Hak pencabutan henteu dilarapkeun ka produk digital anu kaala sareng dikirimkeun ku cara diunduh, 312 d para. 4 no. 1 BGB.

Pamundut pamulangan barang anu henteu tiasa dikirim salaku bingkisan kedah dikirimkeun ka kami sacara tinulis, nunjukkeun barang-barang anu dipesen, nomer faktur sareng alamat anjeun. Beban buktina pikeun pamundut balik aya ku anjeun salaku konsumén.

Punten emut kalebet nomer faktur, alamat lengkep anjeun sareng detil bank anjeun kanggo mayaran biaya pamulangan anjeun.

Ayeuna énggal: Saatos pesenan parantos disimpen sareng data pesenan sayogi, paguneman sareng panulis anjeun sareng salah sahiji kolega kami lumangsung langsung kalayan tujuan pikeun nyayogikeun anjeun kualitas anu sampurna. Jasa ieu kalebet kana harga per halaman gratis tina tingkat kualitas sedeng.

Anjeun bakal mendakan inpormasi ngeunaan idin kalebet ngukur kasuksesan, panggunaan penyedia jasa pengiriman MailChimp, Mailerlite, log tina pendaptaran sareng hak-hak pencabutan anjeun dina deklarasi perlindungan data kami.