facebook pixel

Saiki anyar: Diskusi para penulis sawise nggawe pesen. Gol: kualitas tanpa cacat! Layanan kasebut ditrapake saka level kualitas medium.

X
   

weton

Papernerds.de UG (tanggung jawab winates)

Marcel Richard (Manajemen)
c / o AutorServices.de

Birch Avenue 24
36037 Fulda
Deutschland

E-mail: info@papernerds.de
Tel: +49-152/059-163-52

Nomer registrasi komersial: HRB 266118

Nomer UID (nomer idhentifikasi pajak penjualan) miturut § 27 ukum pajak penjualan: DE312962141

Platform Komisi EU kanggo resolusi regejegan online: https://ec.europa.eu/consumers/odr

Kita ora wajib utawa ora melu prosedur penyelesaian pertikaian sadurunge papan arbitrase konsumen.

Saiki anyar: Sawise pesen supaya kasedhiya lan data pesenan kasedhiya, obrolan karo penulis sampeyan lan salah sawijining kolega bakal langsung ditindakake kanthi tujuan supaya bisa nyedhiyakake kualitas sing sampurna. Layanan iki kalebu ing rega saben kaca kanthi gratis saka level kualitas medium.

Sampeyan bakal nemokake informasi babagan idin kalebu pangukuran sukses, panggunaan panyedhiya layanan pengiriman MailChimp, Mailerlite, log saka registrasi lan hak pencabutan ing deklarasi perlindungan data.