facebook pixel

Saiki anyar: Diskusi para penulis sawise nggawe pesen. Gol: kualitas tanpa cacat! Layanan kasebut ditrapake saka level kualitas medium.

X
   
Previous
Sabanjure

Akademik Nulis

Konsep saka Panularan Ghost wis berkembang dadi istilah sing dingerteni dening kabeh wong, utamane ing taun-taun pungkasan. 
Nanging apa sejatine tegese ghostwriting? 

Sejatine, iku Nggunakake layanan dening pelanggan kanthi tujuan kanggo nulis karya sing ditulis miturut spesifikasi lan kekarepane.  Iki mesthi kalebu karya akademik kaya ngono Sarjana-, utawa skripsi utama, Nanging bisa dingerteni kanthi luwih jembar: Buku, artikel, teks lan wujud tulisan liyane uga makili area makarya panulis roh. 

Malah aplikasi, presentasi lan laporan bisa uga dadi bagean saka subyek sing kalebu panulis Ghost. 
Iki sebabé kita asring nganggep kegiyatan nulis memedi minangka alien. Nanging, wong-wong kasebut ora makili apa-apa kajaba penulis gratis. 

Nanging apa sejatine sampeyan kudu ngerti babagan nulis hantu?

Tekan kene ...

... kabeh pitakon sekilas!

Apa sejatine tegese hantu nulis (akademik)?

Lan kenapa ana babar pisan?

Nulis tulisan umum ing umum:

Nulis teks kanggo subyek pihak katelu kanggo partisipasi sampeyan dhewe

... mula nyederhanakake kegiyatan roh. 

Sejatine sampeyan bisa Ghostwriter bisa digunakake ing meh kabeh wilayah. 
Apa kanggo aplikasi, pidato, blog, buku utawa presentasi, utawa ing bidang akademik lan ilmiah, kayata kanggo omah, sarjana, master, doktoral lan tesis dilpom. 

"Hantu" iki riset, nulis lan mbenerake karya tekstual atas jenenge klien lan banjur kasedhiya ing pihak katelu. Gumantung saka spesifikasi lan kasedhiyan template lan dokumen sing dibutuhake, teks kasebut ditulis sejatine bisa karo konten.

Panulis memedi akademik dadi ...

... kudu nyukupi sawetara persyaratan supaya bisa dianggep cukup kualitatif! 

Kanggo nyukupi sarat gelar akademik, teks resmi, sosial lan ilmiah kudu duwe Notwendigkeit bisa mbuktekake lensa ditulis lan ing ndhuwur kabeh nanging Linuwih bisa mbuktekake. 

Dadi kedadeyan manawa para panulis ing Papernerds mesthi dadi akademisi kualifikasi sing bisa nduwe pengalaman cukup ing bidang subjek lan ngerti babagan penerapan sumber daya akademik sing bener teknis.
Kanthi nggunakake staf spesialis, kita bisa menehi kualitas lan kabijaksanaan paling apik! 


Tulisan hantu iku ilegal, ya?

Ora, nulis memedi wis mesthi lan mesthi legal. 

Amarga umume nyewa penulis alam padha karo nggunakake layanan!
Kebebasan kontrak tanpa nglanggar hak pihak katelu ditrapake ing wilayah iki persis kaya liyane.
Apa penulis dijenengi utawa ora, mula tundhuk perjanjian kontrak.
Iki uga dadi siji Pengadilan Pengadilan Tinggi Frankfurt (01.09.2009 - Rujukan: 11 U 51/08) dikonfirmasi.

Panggunaan tukang sihir ditanem ing pirang-pirang dhaerah saiki lan mula wis suwe ora disepelekake. 
Apa ing bidang media, politik, ilmu pengetahuan utawa freelance: njaluk dokumen sing ditulis bisa menehi sampeyan wektu sing ora dikarepake. 

Nulis template kanggo Pakaryan omahTesisTesis MasterTesis sarjana lan tesis liyane ora nolak saka sudut pandang hukum. 

Apa kerangka hukum?

Iku gumantung banget marang dheweke Panganggone teks ing! 
Ghostwriter ora mung kerja kanthi cara dhukungan kanggo siswa, nanging uga kanggo akeh perusahaan lan panganggit sing, kanthi gampang, butuh pitulung kanggo nulis amarga ora cukup wektu utawa amarga padha gumantung karo sampeyan ejaan teks tanpa kesalahan pengin bisa lunga. 

Lan pancen pancen pancen tujuane para ahli sihir. 

Apa sing ditindakake klien karo produk pungkasan ora ana maneh ing tangan para ahli sihir. 
Contone, varian sing kondhang kanggo ngirim gaweyane wong liya dilarang dudu duweke dhewe, kaya nyalin ing sekolah, bener?

Nanging, ora dilarang dhewe Bantuan karo otak otak lan entuk koreksi ..

Kaya sing sampeyan ngerteni, nulis hantu ora kudu dianggep negatif banget! 

Kapan panulisan hantu pancen cocog?

Tulisan hantu dudu kedadean sing terisolasi. Kanggo akeh, makili siji Gampang nyambut gawe iku ojo disepelekake.
Bayangake manawa sampeyan wis nulis buku lan saiki sampeyan pengin siyap-siyap menyang pasar. Sayange, ora ana kanca sing duwe wektu akeh kanggo nggoleki buku, tembung lan tembung 1500 kaca, lan liya-liyane Ngatasi masalah kanggo pindhah. Saliyane, sampeyan dhewe nulis buku iki lan akeh sing ndeleng Kesalahan ejaan lan ejaan ora luwih. Dadi sampeyan gagal yen sampeyan mung bakal bisa nemokake dhewe sawise suwe lan kerja akeh.

Lan pancen pancen tujuane para paperner!
Ing kasus iki, staf sing duwe ilmu pengetahuan bakal seneng maca buku sampeyan Korrektur kanggo lan uga dicenthang Kedadeyan plagiarisme

Nanging uga ing wilayah kasebut pelatihan akademik lan ilmiah nulis hantu bisa mbantu. 
Bayangake ing kene yen kabeh gelar sampeyan gumantung karo proyek siji. Sayange, sampeyan durung duwe siji ing kabeh karir teks akademik ditulis, sampeyan kudu kerja bareng karo universitas kanggo mbiayai pasinaon lan mulane sampeyan ora bisa mung njupuk rong wulan utawa, sampeyan ora duwe luwih akeh wektu. 
Uga kasedhiya ing kene kanggo menehi saran lan mbantu Tpanemuan, formulasi, ngutip sing bener und koreksi tinta Priksa plagiarisme. 

Iki ora nate nolak, amarga produk pungkasan teka saka sampeyan sanajan kabeh ana! 
Kita mung kasedhiya kanggo sampeyan kanggo mbantu

Layanan Departemen


Apa ana klompok target tartamtu kanggo para ahli sihir?

Kaya ing kabeh wilayah, ana sing diarani Klompok fokussing nggunakake akeh layanan kita. Bisa uga ana sawetara sebab: wektu sithik banget utawa ilmu teknis aja nganti tekan tenggat wektu sing wis ditemtokake, utawa takon formulasi gaya und Gaya kutipan meneng wae.

Pungkasane, keputusan kudu digawe dhisik: Mesthi wae, sing diwenehi kudu dipikirake Syarat, Qualität lan mesthi kedaulatan

Portofolio pelanggan kalebu saka perusahaan sing nawakake ngarsane merek optimal tujuan liwat Agensi konsultasising wis nguntungake Pitulung karo formulasi profesional brauchen, Panguwasasing duwe pitulung kanggo nyunting anyar Wangun kudu nganti Wong pribadi, kaya siswa sing entuk Skripsi sarjana utawa master kudu ngirim. 

Sejatine, grup target kita ditrapake kanggo kabeh wong wilayah sing duwe kinerja ing urip sing siji formulasi lan implikasi spesifik lan berpengetahuan butuh Lan pancen padha karo apa kita ing kene! 

 

Apa biaya sing bisa dakarepake nalika nyewa ahli sihir?

Ringkesane, bisa diarani ing kene: Upaya sing luwih akeh, asil pungkasane bakal larang. 
Sarehne iki a produksi pribadi lan sapisan produk, regane mesthi adhedhasar gaweyan. 
Ing ngisor iki nemtokake kanggo kita: 

Lingkup + subyek + gegayuhan + pigura wektu

Kajaba iku, regane mesthi uga gumantung karo gelar akademik sing bakal diraih.
Dadi kedadeyane a skripsi sarjana deskriptif kanthi 30 kaca luwih murah tinimbang siji skripsi master eksplorasi kanthi 60-90 kaca. Gumantung saka panggunaan staf, uga ana bedane sing selaras karo subyek. 
Dadi, kaya sing sampeyan ngerteni, nggawe tarif rata-rata ora wajar ing kasus kasebut. 

Kita seneng ngidini sampeyan mlebu tawaran ora naleni amarga penulis ilmu hantu ora larang kaya sing sampeyan pikirake!

Apa tugasku pancen rahasia?

budi pakerti ana ing jejere Qualität unsere prioritas paling dhuwur!

Mula, saben padamelan, ora sethithik, entuk kerja Staff ngerti kasedhiya.
Saka nulis nganti masrahake, sampeyan bisa ngubungi panulis roh sampeyan kapan wae lan sampeyan bisa duwe kalbu sing resik Priksa status panjaluk. 

Dadi sekitar a kawicaksanan optimal kanggo mesthekake sampeyan duwe wong kontak langsung minangka supervisor lan panulis sampeyan. 
 

Informasi luwih lengkap!

Apa ana jaminan kepuasan?

Um kualitas paling apik Kanggo njamin kita ing Papernerds.de wis njupuk sawetara langkah kanggo ngetrapake ide sampeyan uga: 

1. Mung kerja ing paperner Karyawan sing mumpuni, yaiku kanthi rinci babagan akademik, mahasiswa doktoral, dosen ahli ilmu pengetahuan, lan peneliti. 

2. Karyawan kita kabeh duwe tanggung jawab katrampilan nulis lan analitissupaya sampeyan bisa ngleksanakake kekarepan kanthi optimal. Contone, sampeyan kudu nggawe kita yakin karo teks conto nalika gabung karo perusahaan! 

3. Kita mbangun kontak permanen karo pelanggan! Kanthi tembung liyane, karya bakal diproduksi persis sesuai karo spesifikasi sampeyan lan bakal ditinjau lan dibahas maneh lan bola-bali! Saka garis gedhe utawa mbabarake, babagan struktur bab, topik / teori, metode babagan kutipan lan gaya nulis, kabeh wis dibahas kanthi rinci! 

4. Apa ana sing ora pas: sampeyan duwe siji karo kita partnermanawa sampeyan uga bisa ngerti manawa sampeyan durung wareg. 
Kita mung bisa ndandani yen sampeyan ngandhani apa sing ngganggu sampeyan. Lan pancen kaya sing dikarepake! 
 

Yen sampeyan isih durung puas karo teks ing pungkasan, kita uga bisa menehi informasi luwih lengkap ing kene Revisi ngomong 
Cukup hubungi pengawas sampeyan! 

Ayo karya sampeyan nulis

Apa cek plagiarisme wajib kanggo penulis naskah?

Ing Papernerds.de sampeyan mesthi bakal njaluk siji kanggo makarya mriksa plagiarisme gratis nglakoni. 

Kita pengin ngatasi karya sampeyan lan sampeyan kualitas paling apik ngirim, mulane sampeyan uga kudu ngerti manawa karya sampeyan tundhuk karo peraturan sing umume ditrapake! 

Dadi kanggo nyegah plagiarisme, kita duwe level teknis sing dhuwur karyawan sing kompetensing ngerti persis apa sing diidini lan apa sing ora. 
Kanggo nyedhiyakake perlindungan tambahan, sampeyan bakal menehi ujian nggunakake paling apik Piranti lunak plagiarisme nglakoni. 

Yen sampeyan isih duwe masalah, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae! 
Mesthi wae, sampeyan uga duwe pilihan kanggo nggunakake program gratis miwiti mriksa dhewe ing Internet. 

Sapa sing bisa dihubungi kanggo nulis hantu akademik?

den kontak wong tengen Temokake asring banget ora gampang. 
Internet nambah sawetara layanan nulis ghost. 
Nanging kepiye aku kudu mutusake lan apa solusi sing pas kanggo aku?

Mangkene ringkesan babagan sing kasedhiya: 

Panulis hantu lepas

Sampeyan lagi nggoleki wong kanggo siji topik khusus? 
Banjur sampeyan bisa uga sukses ing pilihan iki.
Buruh memedi independen Klien sampeyan ngupayakake awake dhewe lan mula mung menehi siji topik, yaiku topik sing wis dingerteni. Rampung! 

Platform / komunitas kanggo layanan nulis ghost

Meh kaya iklan eBay: sing diarani Platform Ghostwriting Klien bisa nyelehake layanan sing dikarepake lan entuk tawaran. Mesthi wae, regane beda-beda ing kene, amarga sampeyan entuk macem-macem tawaran saka macem-macem pihak. Nanging, iki uga rumit kanggo mbandhingake kualitas, amarga paneliten sampeyan dhewe. Ora kabeh tawaran banjur menehi apa sing dijanjekake. 

Agensi nulis skrip - layanan nulis

Die solusi lengkap kanggo pelanggan pungkasan: meh sampeyan duwe kaca kabeh wilayah subyek lan pilihan profesional sing wis dipilih ahli sihir sing kompeten karo taun pengalaman. Sampeyan duwe kontak langsung kanggo kabeh kasus lan bisa dipercaya teks bebas plagiarisme ngarep-arep. Kajaba iku, sampeyan nggawe kontrak resmi karo perusahaan sing wis terdaftar lan uga entuk keamanan legal. 

Ing kene uga ana wedhus ireng, nanging sampeyan bisa ngilangi sawetara tips lan trik. 

Model sing pungkasane sampeyan pilih mesthi dadi pilihan sampeyan. 
Nanging, yen sampeyan kepengin ngrampungake pekerjaan sampeyan dening agensi layanan kayata Papernerds.de, mula Hubungi kita seneng kanggo informasi luwih lengkap! 


Kepiye cara nemokake panulise roh sing bener?

Sayange sing Industri nulis Ghost ora kebak panemu negatif apa-apa. 
Kaya ing pirang-pirang wilayah liyane, Internet uga menehi kesempatan kanggo para penipu supaya cepet lan gampang nyedhak menyang pelanggan. 
Pramila pentinge ing Nangani agensi hantu kanggo mriksa kanthi tepat referensi sing bisa diwenehake lan sepira pariwara sing ditawakake. 

Kanggo sampeyan, kanthi ringkes, kasunyatan sing paling populer: 

 

Suwene agensi sing sampeyan pilih wis ana ing pasar lan apa ana bukti bukti (tinjauan, artikel kanthi tandha wektu, ...)

Biasane, scammer ora tetep suwe online. 

Apa agensi sampeyan adhedhasar ing Jerman, Swiss utawa Austria?

Priksa manawa sampeyan nggunakake alamat nyata lan nomer telpon nalika milih. 
Yen sampeyan ora nggayuh wong liya sajrone investigasi agensi, bisa uga sampeyan wis entuk perusahaan penipuan asing. 

Rega sing paling murah ing sangisore rata-rata rega umume kudu dadi tandha manawa game kasebut ora dimainake nganggo kertu sing jujur. 

Tipe semacam iki ditulis dening panulis roh cilik sing ora nduweni kualifikasi, utawa sampeyan ora duwe layanan babar pisan. 

Rega minangka implikasi kualitas mesthi bisa digunakake minangka kritéria keputusan. 

Entuk sawetara tawaran banjur pilih sing paling cocog lan apa sing sampeyan paling aman, amarga sampeyan bisa janji akeh, nanging ora bisa ngirim. 

Sepira transparan regane?

Apa sampeyan duwe ringkesan babagan layanan sing diwenehake, kalebu cap wektu?
Apa sampeyan entuk perkiraan realistis ing wiwitan?

Kepiye cara nyerahake lan sampeyan duwe kesempatan kanggo njaluk koreksi utawa mriksa kemajuan?

Utawa apa sampeyan nampa tarif tanpa gangguan?

Priksa portofolio layanan masing-masing agensi kanggo bidang spesialis lan jinis karya utawa nulis. Yen sampeyan ora bisa nemokake indikasi karyawan sing kompeten saka wilayah kasebut, mula ora ngirim pesen ing kene. 

Kepiye agensi aplikasi ing jaringan sosial, iklan utawa siaran pers utawa ing kaca sing gegandhengan?

Apa sampeyan bisa ngetrapake maneh garis wektu?

Yen ora, iku uga ditrapake ing kene: Yen sampeyan mung bisa nemokake siji entri kanggo agensi iki, sampeyan uga bakal nemokake panyedhiya sing ora direstoni ing kene. 

Napa teks saka panulis buku hantu luwih apik tinimbang sampeyan?

Pitakon iki sejatine diwangsuli kanthi cepet. 

Yen sampeyan ora butuh pitulung lan yakin sebabe, cukup wektu, utawa seneng nulis makalah akademik, sampeyan ora bakal golek penulis roh.

Nanging, a Koreksi kaping pindho kanggo perbaikan bug lan perbaikan mimpin. 

Sejatine, panulis memedi bisa mbantu wong-wong sing sejatine dudu lair amarga kerja utawa ora kepenak. Kajaba iku ana siji Wektu lan kualitas urip maneh, amarga stres saben dina lan wedi gagal uga bisa ngilangi aspek negatif. 

Apa sampeyan butuh latihan tartamtu kanggo profesi kasebut minangka penulis buku?

Tulisan hantu isih aktif ora magangSing sayangé uga ateges sacara sah kabeh wong bisa ngarani panulis roh. 
Pramila kamungkinan kasebut kanggo Kasus penipuan dhuwur banget ing wilayah iki. 

Nanging apa sing sampeyan lakoni yen sampeyan pancen butuh pitulung lan pengin nguntungake?

Tindakake kewajiban menehi informasi! 

Murah ora mesthi apik, mula kriteria sing digoleki utamane dudu regane, nanging Pengalaman Saka panulis sampeyan. 
Arep lunga Diverifikasi lan aja nganti rega kasebut mutusake saiki. 

Pungkasane, sarat kerjane ditemtokake, mula uga kudu nggambarake kinerjane. 

Kepiye cara mbantu nggawe karya?

Intine, informasi luwih lengkap sing bisa dikirim menyang sampeyan, dadi luwih pribadi kanggo nggawe karya sampeyan.

Gagasan, saran, riset, lan pitunjuk dhewe nggawe gaweyan luwih gampang lan bisa kaping turnaround luwih cepet mimpin.

Yen sampeyan tambah akeh kontribusi ing saben wong, mula bakal apik gayane. 
Mesthi wae mesthi ana kauntungan yen sampeyan ngubungi kontak ing wektu. Sanajan sampeyan bisa nulis makalah kanthi wektu sing cekak yen perlu, nanging nandhang sangsara Qualität ing ngisor. Nulis minangka salah sawijining proses kreatif sing bisa diwasa lan tuwuh suwe-suwe lan komunikasi karo klien. Yen opsi iki ora kasedhiya, mesthine uga bakal ditampilake ing aliran nulis. 

Mula: Luwih akeh wektu lan informasi sing bisa diwenehake, luwih becik!  


Kabeh: apa kaluwihan lan kekuranganku?

Amarga alesan apa sampeyan njaluk tulung saka panulis buku hantu ora dadi masalah, amarga kita nganggep saben pelanggan kanthi merata dadi. Kita ora nyalahake sampeyan utawa wong liya amarga wis wani njaluk pitulung. Kajaba iku, sampeyan uga bisa entuk bathi saka agensi nulis ghost, minangka derajat sing luwih dhuwur Kualitas lan profesionalisme bisa uga bisa ditemokake ing perwakilan saka karya sampeyan.

Wong sing tampil apik bakal diganjar!

Pengalaman ekstensif sing bisa digawa karyawan supaya bisa mbantu sampeyan nambah kanggo eksploitasi kabeh potensial
Sanajan sampeyan duwe defisit cilik kanggo nggunakake basa akademik. Panulis roh kita bisa kerja bareng sampeyan kanggo ngetrapake ide kanthi cara sing ditarget lan tanpa gaya lan adaptasi kabeh kolaborasi karo kabutuhan sampeyan. 

Kerugian bisa digunakake agensi utawa individu sing diragukan muncul nalika pangarepan ora bisa ditindakake miturut wektu utawa ora nyukupi. Ngono, saran sing apik bisa larang banget. 

Ayo mbantu supaya ora kedadeyan: 
Kita bakal mbantu milih mitra nulis sing bener lan sijine Panjenengan Pengarepan tumindak. 
Kanthi kita sampeyan entuk kontak langsung karo panyedhiya layanan lan mulane bisa pengaruh aktif njupuk proses nulis karya sampeyan. Dening banget Manajemen wektu bisa kita ing Ganti panjaluk kanthi optimal, yen sampeyan teka tepat wektu! Banjur kita bisa nggarap riset lan konsep lan nggawe teks individu sing cocog kanggo sampeyan. 
Pungkasane, kerja sing apik duwe regane lan bisa menehi apresiasi babagan karya para penulis roh! 

 

Yen kita wis narik minat sampeyan, aja ragu-ragu hubungi kami:
Kita ngarepake priksaan sampeyan!

Hubungi saiki! 

 

Saiki anyar: Sawise pesen supaya kasedhiya lan data pesenan kasedhiya, obrolan karo penulis sampeyan lan salah sawijining kolega bakal langsung ditindakake kanthi tujuan supaya bisa nyedhiyakake kualitas sing sampurna. Layanan iki kalebu ing rega saben kaca kanthi gratis saka level kualitas medium.

Sampeyan bakal nemokake informasi babagan idin kalebu pangukuran sukses, panggunaan panyedhiya layanan pengiriman MailChimp, Mailerlite, log saka registrasi lan hak pencabutan ing deklarasi perlindungan data.