facebook pixel

Saiki anyar: Diskusi para penulis sawise nggawe pesen. Gol: kualitas tanpa cacat! Layanan kasebut ditrapake saka level kualitas medium.

X
   

Kebijakan pembatalan (layanan) 

 

Akibat pembatalan: Ing kasus pencabutan efektif, layanan sing ditampa bebarengan kudu dikembalikan lan entuk manfaat (umpamane bunga) nyerah. Yen sampeyan ora bisa utawa sebagian ora bisa bali utawa nyerahake layanan lan bathi sing ditampa (kayata kaluwihan panggunaan) utawa mung ing kondhisi sing rusak, sampeyan kudu menehi ganti rugi kanggo regane kasebut. Iki tegese sampeyan kudu netepi kewajiban mbayar kontrak sajrone periode pencabutan kasebut. Sampeyan mung kudu mbayar ganti rugi amarga rusak barang lan panggunaan sing digunakake yen panggunaan utawa rusak amarga nangani barang sing ngluwihi pamriksan properti lan fungsionalitas. "Priksa properti lan fungsi" tegese nyoba lan nyoba barang masing-masing, sabisa lan umume ana ing toko. Barang sing bisa diangkut kudu dibalekake kanthi resiko. Sampeyan kudu mbayar biaya rutin ngasilake barang yen barang sing dikirim cocog karo barang sing dipesen lan yen rega barang sing bakal dikembalikan ora ngluwihi jumlah 40 euro utawa yen sampeyan durung entuk pertimbangan utawa wis mbayar pambayaran parsial sing disepakati kanthi kontrak. Yen ora, bali gratis kanggo sampeyan. Barang sing ora bisa dikirim nganggo bingkisan bakal dijupuk saka sampeyan. Kewajiban mbayar maneh mbayar kudu ditindakake sajrone 30 dina. Periode kasebut diwiwiti nalika sampeyan ngirim deklarasi pencabutan utawa barang, kanggo kita kanthi kuitansi.

Pandhuan khusus: Hak mundur total sampeyan bakal kadaluwarsa yen kontrak wis rampung dening kaloro pihak miturut panjaluk sing nyata sadurunge sampeyan nggunakake hak penarikan.

Pungkasan kebijakan pembatalan

Elingi uga: Hak penarikan ora ditrapake kanggo kontrak jarak kanggo pangiriman barang sing cocog karo spesifikasi sampeyan utawa sing disesuaikan karo kabutuhan pribadi sampeyan utawa sing ora cocog kanggo ngasilake amarga sifat kasebut utawa sing bisa ngrusak kanthi cepet utawa tanggal kadaluwarsa wis ngluwihi. Kajaba iku, ora ana kontrak dodolan kadohan kanggo ngirim rekaman audio utawa video, teks utawa piranti lunak, yen sampeyan wis mbukak kunci operator data sing dikirim, kanggo ngirim koran, majalah lan majalah, kajaba sampeyan wis ngirimake deklarasi kontrak liwat telpon. Kajaba iku, hak pencabutan ora ditrapake kanggo kontrak penjualan jarak sing disimpulake ing lelang (156 BGB) utawa kanggo penyediaan layanan berbasis telekomunikasi sing diwenehake kanthi panjaluk konsumen kanthi langsung liwat telpon utawa fax sekaligus, kajaba yen layanan finansial dilibatake.

Hak pencabutan ora ana kanggo produk digital sing dipikolehi lan dikirim kanthi cara download, 312 d para. 4 no. 1 BGB.

Panjaluk bali barang sing ora bisa dikirim nganggo bingkisan kudu ditulis kanthi nulis, nyatakake rincian barang sing dipesen, nomer invoice lan alamat sampeyan. Beban bukti kanggo panjaluk bali sampeyan minangka konsumen.

Elinga, kalebu nomer invoice, alamat lengkap lan rincian bank sampeyan kanggo mbayar biaya bali.

Saiki anyar: Sawise pesen supaya kasedhiya lan data pesenan kasedhiya, obrolan karo penulis sampeyan lan salah sawijining kolega bakal langsung ditindakake kanthi tujuan supaya bisa nyedhiyakake kualitas sing sampurna. Layanan iki kalebu ing rega saben kaca kanthi gratis saka level kualitas medium.

Sampeyan bakal nemokake informasi babagan idin kalebu pangukuran sukses, panggunaan panyedhiya layanan pengiriman MailChimp, Mailerlite, log saka registrasi lan hak pencabutan ing deklarasi perlindungan data.