facebook pixel

Saiki anyar: Diskusi para penulis sawise nggawe pesen. Gol: kualitas tanpa cacat! Layanan kasebut ditrapake saka level kualitas medium.

X
   


Kita sing pertama!

Ing kene sampeyan bisa nemokake karyawan Papernerds.
Pelanggan lan penulis tetep anonim!

Mupangat saka pengalaman ing taun akademik ing babagan nulis akademik

Prinsip kita
Seneng ketemu kowe
Babagan kita
Kasunyatan sing nyenengake
Prinsip kita

Perusahaan Papernerds didegake ing taun 2000 lan minangka salah sawijining proyek domestik utama pisanan ing bidang dokumen kanggo siswa. Sajrone wektu iki, kita wis mbantu ewonan pelanggan supaya bisa lulus kursus, makalah jangka, tesis sarjana, lan makalah ujian, lan kanggo entuk gelar luwih dhuwur kanthi tesis master, tesis diploma utawa tesis doktoral. Perusahaan kasebut minangka entitas hukum sing didaftar kanthi resmi lan tanggung jawab kanggo kualitas layanan kaya sing diatur ing undang-undang Jerman.

Kerahasiaan lan Keandalan
Kontrak resmi liwat tawaran kita. Pedoman proteksi data sing ketat. Selaras karo jaminan dhuwit bali. Dhukungan pelanggan lengkap.
Kualitas lan wektu sing tepat
Ketaatan sing ketat kanggo deadline sing ditemtokake dening pelanggan. Priksa tambahan karya kanthi kontrol kualitas kanggo: format, plagiarisme (dening sawetara program piranti lunak), ejaan, tata basa, tandha wacan lan konten.
Layanan lan kenyamanan
Manajer pribadi kanggo saben pelanggan. Dhukungan ing kabeh saluran komunikasi. Sistem diskon, promosi lan raffle sing ditumpuk kanggo para pelanggan.
Babagan kita
Tim kita kalebu wong enom, seneng seneng apresiasi inovasi, kebebasan batin, humor, asil kerja sing apik lan rasa komunitas ing tim kasebut.
Manajer kita duwe pengalaman suwene taun kanggo ndhukung makalah siswa wiwit dikirim nganti dikirim. Latihan profesional sing terus ditindakake kanggo penulis njamin kualitas lan kepuasan pelanggan sing paling dhuwur.
Spesialis kita nangani tugas ing kabeh topik lan disiplin. Staff sing melu nggawe karya kanthi eksklusif kalebu khusus kanggo guru, siswa doktoral, master lan lulusan diploma - umume penulis sing nggawe profesional minangka level paling dhuwur.
Seneng ketemu sampeyan - seneng banget ndhukung sampeyan!
Kasunyatan menarik babagan kita
28
Jahre
Rata-rata umur karyawan
150
Cangkir kopi dikonsumsi karyawan saben minggu
35
%
karyawan teka kerja nganggo pit
127
Nganti taun iki, para pelanggan nampa hadiah
Kita menehi jeneng kanggo tetanduran
Hobi sing paling populer yaiku musik

Apa sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan panularan hantu?

Saiki anyar: Sawise pesen supaya kasedhiya lan data pesenan kasedhiya, obrolan karo penulis sampeyan lan salah sawijining kolega bakal langsung ditindakake kanthi tujuan supaya bisa nyedhiyakake kualitas sing sampurna. Layanan iki kalebu ing rega saben kaca kanthi gratis saka level kualitas medium.

Sampeyan bakal nemokake informasi babagan idin kalebu pangukuran sukses, panggunaan panyedhiya layanan pengiriman MailChimp, Mailerlite, log saka registrasi lan hak pencabutan ing deklarasi perlindungan data.