facebook pixel

Ayeuna énggal: Diskusi pangarang saatos mesen. Tujuan: kualitas henteu sampurna! Jasa dilarapkeun tina tingkat kualitas sedeng.

X
   
presentasi

presentasi

Ahli sihir urang ngagaduhan kaahlian anu diperlukeun dina bidang presentasi

Salila diajar anjeun anjeun bakal sababaraha kali nyanghareupan tugas nyiptakeun presentasi PowerPoint anu cocog (PPT) salian ti kertas istilah anu lengkep. Utamana dina kahirupan profesional anjeun engké anjeun moal tiasa nyingkahan mastering presentasi pikeun pemirsa anu tos ditangtoskeun dina waktos anu singget.

Presentasi PowerPoint mangrupikeun gambaran téks dina tingkatan visual. Élmu komunikasi parantos mendakan kumaha pentingna komunikasi visual. Komunikasi henteu ngan ukur kecap anu diucapkeun sareng anu didangukeun. Luhureun sadaya, eusi aktual pesen dikirimkeun ngaliwatan seueur elemen séjén. Komunikasi non-verbal langkung penting tibatan saluran komunikasi faktual-linguistik. Malah henteu 10% kecap anu diucapkeun saéstuna dianggap eusi penting ku anu ngadangukeun. Ieu ngandung harti yén 90% sadaya komunikasi lumangsung ngalangkungan saluran non-verbal.

Mindahkeun inpormasi ngalangkungan presentasi PowerPoint

Salaku salah sahiji ti saeutik mahluk hirup, manusa ngagaduhan kasempetan pikeun komunikasi sareng jalma sanés ngalangkungan bahasa. Salah paham tiasa diberesihan tina basa ngalangkungan. Saluran komunikasi sanés lisan, anu teu kedah diremehkeun ku cara naon waé, nunjukkeun mindahkeun inpormasi kuno.

Komunikasi inpormasi parantos dirobihkeun lengkep pikeun sababaraha taun. Kiwari dimungkinkeun pikeun kéngingkeun inpormasi lengkep dina sababaraha menit atanapi bahkan sajam tibatan anu dimungkinkeun ratus taun ka pengker. Pembanjiran inpormasi ieu ogé mangaruhan kamungkinan pikeun nepikeun inpormasi.

Unsur séjén mindahkeun inpormasi sahingga komunikasi mangrupikeun faktor waktos. Jangka waktos kanggo ngarengsekeun seueur padamelan janten beuki sempit. Di sisi séjén, faktor stres dina komunikasi nambahan. Nyata kirang waktos deui kanggo pangalaman komunikatif dimana sadayana pamustunganana wareg. Saliwatan, faktor waktos mangrupikeun unsur anu épéktip kalayan épék dina lingkungan propésional sareng swasta. Jauh mana faktor waktos ogé janten faktor setrés dina bidang swasta tiasa ditingali tina kanyataan yén liburan sering teu dianggo pikeun rélaxasi. Liburan petualangan populér. Liburan janten lajuning kahirupan profesional.

Nalika nyiapkeun presentasi, penting pikeun terang kumaha nyebarkeun sareng ngirimkeun inpormasi. Jalma anu ngirimkeun inpormasi tiasa dihartikeun salaku anu ngirim. Jalma atanapi anu nampi inpormasi mangrupikeun anu nampi. Inpormasi disimpen di tempat panarima upami inpormasi henteu dianggo langsung. Upami inpormasi dianggo, konvérsi lumangsung, inpormasi na diolah. Upami fakta ieu diperhatoskeun, presentasi janten inpormasi anu sampurna.

 

PESEN AYEUNA!

 

Naon tina inpormasi anu tetep sareng anu ngadangukeun

Psikologi komunikasi parantos nyayogikeun inpormasi langkung lengkep ngeunaan kumaha, contona, presentasi kedah ditingali dina kontéks transfer informasi sacara umum. Tina naon anu didangukeun ku pemirsa - presentasi murni - ngan 20% inpormasi anu ngahontal anu ngadangukeun. Pangiriman inpormasi ningkat pisan ku presentasi PowerPoint anu disarengan. 30% tina naon anu ditingali diolah salaku inpormasi penting. Angka nunjukkeun kumaha pentingna presentasi PowerPoint anu suksés dina ngirimkeun inpormasi. Éta ogé penting pikeun émut yén presentasi henteu ngandung seueur teuing inpormasi tinulis. Kusabab ngan 10% naon anu dibaca tetep dina mémori. Nalika mendesain presentasi, desain é slide anu épéktip kalayan sakedik inpormasi tinulis tiasa penting. Salajengna, sababaraha saluran sareng sinyal ti pemirsa kedah diperhatoskeun nalika presentasi. Sadayana gaduh sistem panarimaan anu berorientasi anu béda anu kedah dibahas dina presentasi. Urang manusa gaduh sistem representasi atanapi modalitas anu béda, anu bénten:

  • Visual V
  • Auditor A
  • Kinestetik K
  • Olfactory sareng O
  • Gustatory

Nyaho ngeunaan saluran indrawi ieu matak ngamudahkeun pikeun ngadamel presentasi PowerPoint. Khususna, diperhatoskeun heula tilu saluran indrawi.

Bantosan propésional dina nyiptakeun presentasi PowerPoint

Anjeun nyanghareupan tugas nyiptakeun PPT pikeun istilah tés, sarjana atanapi tésis master atanapi salami gelar doktor anjeun pikeun ngalaporkeun hasil panilitian anjeun. Jangka waktos dugi ka presentasi anu saleresna ketat pisan - sabab samentawis anjeun masih sibuk nyerat hasil anjeun. Anjeun boro-boro ningali kamungkinan ngadamel presentasi PowerPoint anu optimal sakitar 15 slide. Slide sanés ngan saukur ditampilkeun, tapi anu ngadangukeun kedah ditawarkeun pangalaman multimédia ngalebetkeun animasi sareng transisi slide mulus. Dina kasus ieu kami tiasa nawiskeun bantosan propésional. Kami - agénsi panulis ghost Papernerds - henteu ngan ukur ngagaduhan panulis khusus pikeun poko akademik. Panulis urang ogé tiasa nyiptakeun presentasi PowerPoint dina tingkat ilmiah anu pangluhurna. Upami anjeun parantos nyerat téks sareng peryogi PPT, henteu masalah pikeun nyiptakeun PPT anu pikaresepeun dina waktos anu singget pisan. Panulis urang terang naon anu penting. Nalika anjeun nyayogikeun téks anjeun ka panulis kami, panulis kami terang naon anu kedah difokuskeun perhatianana.

Tangtosna, aya ogé kasus anu téks kedah ditulis pikeun PPT heula. Ieu ogé sanés halangan pikeun panulis urang. Duanana - téks sareng PPT - diciptakeun ku panulis urang dina waktosna.

Ngagunakeun perusahaan gwrwriting sapertos urang mangrupikeun inpormasi anu masuk akal sareng berharga dina masa depan profesional anjeun.

Panulis anu damel pikeun agénsi panulisian ghost kami mangrupikeun spesialis dina bidangna. Aranjeunna gaduh sahenteuna gelar master salaku gelar akademik, sareng sababaraha ogé parantos kéngingkeun gelar doktor atanapi habilitasi. Cagar akademik ieu ku panulis urang salawasna masihan anjeun tingkat luhur élmu spesialis. Upami anjeun hoyong caang ku presentasi PowerPoint anu unik pisan, anjeun henteu kedah ragu-ragu sakedap sareng ngamangpaatkeun jasa kami. Kami ngiringan anjeun sacara profesional sareng méntal dugi ka presentasi anjeun.

PESEN AYEUNA!

Jaminan kualitas urang dina bidang presentasi

Bapak MANFRED MÜLLER

Kéngingkeun tawaran anu sanés ngiket ayeuna

Punten kirimkeun patarosan atanapi pesenan énggal ti pelanggan anu tos aya langsung ka manajer anjeun.

Data anjeun bakal aya sareng kami mastikeun rahasia dirawat! Sadaya padamelan dilakukeun sacara anonim. Ku ngaklik "Ménta tanpa kawajiban", kuring masihan idin pikeun ngolah data pribadi kuring saluyu sareng Perlindungan data.

Bagikeun tulisan blog ieu

Bagikeun on facebook
Bagikeun on twitter
Bagikeun di linkedin
Bagikeun di pinterest
Bagikeun di print
Bagikeun di email

Leave a Comment

ramatloka ieu migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Leuwih jéntré ngeunaan comment kumaha data anjeun diolah.

Ayeuna énggal: Saatos pesenan parantos disimpen sareng data pesenan sayogi, paguneman sareng panulis anjeun sareng salah sahiji kolega kami lumangsung langsung kalayan tujuan pikeun nyayogikeun anjeun kualitas anu sampurna. Jasa ieu kalebet kana harga per halaman gratis tina tingkat kualitas sedeng.

Anjeun bakal mendakan inpormasi ngeunaan idin kalebet ngukur kasuksesan, panggunaan penyedia jasa pengiriman MailChimp, Mailerlite, log tina pendaptaran sareng hak-hak pencabutan anjeun dina deklarasi perlindungan data kami.