facebook pixel

Ayeuna énggal: Diskusi pangarang saatos mesen. Tujuan: kualitas henteu sampurna! Jasa dilarapkeun tina tingkat kualitas sedeng.

X
   


Kami anu pangheulana!

Di dieu anjeun tiasa mendakan karyawan Papernerds.
Palanggan sareng panulis tetep lengkep anonim!

Kauntungan tina pangalaman kami taun-taun dina nulis akademik

Prinsip urang
Resep pendak sareng anjeun
Tentang Kami
Fakta anu matak
Prinsip urang

Perusahaan Papernerds didirikeun taun 2000 sareng mangrupikeun salah sahiji proyek domestik utama anu munggaran dina bidang tugas pikeun mahasiswa. Salami waktos ieu kami parantos ngabantosan rébuan palanggan pikeun sampurna lulus kursus, makalah istilah, tés sarjana sareng makalah ujian sareng kéngingkeun gelar anu langkung luhur ku tesis master, tesis diploma atanapi tesis doktor. Perusahaan mangrupikeun badan hukum anu didaptarkeun sacara resmi sareng tanggel waler pikeun kualitas jasa sakumaha diatur dina panerapan Jérman.

Kerahasiaan sareng reliabilitas
Kontrak resmi liwat tawaran kami. Pedoman panyalindungan data anu ketat. Patuh kana jaminan artos uih deui. Dukungan konsumén lengkep.
Kualitas sareng ketepatan waktos
Taat ketat ka tenggat waktos anu ditetepkeun ku konsumén. Pariksa tambahan tina karya ku kontrol kualitas urang pikeun: pormat, plagiarism (ku sababaraha program perangkat lunak), éjahan, tata basa, tanda baca sareng kontén.
Jasa sareng kanyamanan
Manajer pribadi pikeun unggal palanggan. Pangrojong dina sadaya saluran komunikasi. Sistem diskon akumulasi, promosi sareng raffles pikeun konsumén kami.
Tentang Kami
Tim kami diwangun ku jalma ngora, bagja anu ngahargaan inovasi, kabébasan batin, humor, hasil pagawéan anu saé sareng rasa komunitas dina tim.
Manajer kami gaduh sababaraha taun pangalaman dina ngadukung makalah murid ti mimiti waktos pangiriman dugi ka pangiriman. Latihan profesional anu lumangsung panulis kami ngajamin kualitas luhur sareng kapuasan pelanggan.
Spesialis kami ngerjakeun tugas dina sadaya topik sareng disiplin. Staf anu kalibet dina nyiptakeun langsung karya diwangun sacara éksklusif pikeun ngalatih guru, murid doktor, lulusan master sareng lulusan diploma - umumna pangarang anu parantos netepkeun dirina salaku propésional dina tingkat paling luhur.
Senang pendak sareng anjeun - kami senang ngadukung anjeun!
Fakta anu pikaresepeun ngeunaan urang
28
Taun-taun
Umur rata-rata pagawé
150
Cangkir kopi dihakan ku pagawé unggal minggu
35
%
pagawé datang digawé ku sapédah
127
Sajauh taun ayeuna konsumén kami nampi hadiah
Urang masihan pepelakan nami
Hobi anu paling populér nyaéta musik

Dupi anjeun kersa diajar langkung seueur ngeunaan tulisan hantu?

Ayeuna énggal: Saatos pesenan parantos disimpen sareng data pesenan sayogi, paguneman sareng panulis anjeun sareng salah sahiji kolega kami lumangsung langsung kalayan tujuan pikeun nyayogikeun anjeun kualitas anu sampurna. Jasa ieu kalebet kana harga per halaman gratis tina tingkat kualitas sedeng.

Anjeun bakal mendakan inpormasi ngeunaan idin kalebet ngukur kasuksesan, panggunaan penyedia jasa pengiriman MailChimp, Mailerlite, log tina pendaptaran sareng hak-hak pencabutan anjeun dina deklarasi perlindungan data kami.